23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BSM A/S - Klimaklar produktionsvirksomhed !

Vi er glade for at kunne meddele, at vi for nylig har gennemført et forløb i klimaklar produktionsvirksomhed. Det har været en ekstremt lærerig proces, der har givet os vigtig indsigt i, hvor vi som underleverandør kan gøre en forskel for at reducere vores CO2-udledning.

Vi har altid værdsat datadrevne beslutninger og denne proces har understreget vigtigheden af at basere vores handlinger på solid information. Gennem analysen af vores udledningsmønstre opdagede vi, at den største del af vores udledning, ikke overraskende, ligger indenfor scope 3. Specielt relateret til de materialer, vi køber til at producere de produkter, vi leverer til vores kunder.

Denne indsigt har gjort det klart for os, at det er afgørende at tænke CO2-udledning ind tidligt i udviklingsfasen for at sikre, at vores materialeforbrug er så optimalt som muligt.

Vi vil bruge den værdifulde indsigt, vi har opnået gennem forløbet, til at fastsætte vores fremtidige mål. Vi er bevidste om, at vejen mod en mere klimavenlig produktion er både lang og spændende. Vi hos BSM er klar til at påtage os vores del af ansvaret.

BSM A/S
Hedemølle Erhvervsvej 23
8850 Bjerringbro
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10484448
P nummer: 1000083455

Kontaktperson

SS
Steen Sørensen
Direktør
+45 87511512 steen@bsm.dk

Send til en kollega

0.046