23948sdkhjf
Del siden

BSM A/S

Specialleverandør til industrien af stålkomponenter.
BSM har i mere end 20 års fungeret som specialleverandør til industrivirksomheder, der har valgt at outsource deres udvikling og fremstilling af stålkomponenter.

Vores referencerammer spænder bredt fra møbler, porte, køkkener, pumper og termostater til vindmøller og fødevarer.

En af vores forcer er, at vi ikke bare tænker i komponenter men i løsninger, der har som formål at optimere vores kunders konkurrencedygtighed. Vi har egen værkstøjsfremstilling og en stab af medarbejdere, der brænder for det, de laver.

Gennem tæt dialog omsætter vi de specifikke ønsker og behov først til CAD-tegninger, så protyper og slutteligt til færdige emner.

Ring og få en uforpligtende snak om outsourcing af din virksomheds stålbearbejdning. Vi ved, vi kan gøre det bedre og ofte også billigere, end det I har nu!

Fordele ved oursourcing til BSM
* Sparring omkring ideer, udvikling og optimering
* Utraditionelle løsninger - bedre og billigere
* Sikkerhed for ensartet, høj kvalitet
* Korte og præcise leveringstider
* Små og store serier

Kompetencer
Hos BSM er kvalitetshåndværk og moderne teknologi to sider af den samme sag. Vi har valgt at investere både i dygtige medarbejdere og i den nyeste CAD- og CNC-teknologi. Det betyder, at vi kan levere de allerbedste løsninger inden for en række specialer:

* Kantpresning
* Revolverstansning
* Robotsvejsning
* CNC bearbejdning
* Overfladebehandling
* Montage

Udover de anviste komponenter, beskæftiger vi os med følgende:

* Laserskæring
* CNC Automatsavning
* Klipning
* Standsning
* Tromleafgratning
* Slibning

BSM er en miljøbevidst virksomhed. Vi har i samarbejde med Center for Virksomhedsudvikling og to andre virksomheder - Grundfos og Gerni - gennemført et miljøprojekt, hvor vi har fået miljøkortlagt hele virksomheden.

Ergonomiske arbejdsmøbler til produktionen
BSM udvikler, producerer og sælger selv ergonomiske arbejdsmøbler til produktions-, værksteds-, lager-, laboratorie- og fødevaremiljøer.

Filosofien er at flytte komforten og ergonomien fra kontorverdenen ud i produktionen, hvor der stilles anderledes skrappe krav til emner som løftekapacitet, materialevalg, robusthed, fleksibilitet og hygiejne. Læs mere om vores produkter PowerLift eller FlexiTable på vores hjemmeside.

BSM A/S
Hedemølle Erhvervsvej 23
8850 Bjerringbro
Danmark
CVR nummer: DK10484448
P nummer: 1000083455
35
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031