23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Grebslister og integrerede greb: Nu endnu større udvalg hos

Hos Ostermann fås næsten 40 forskellige grebslistemodeller. Blandt andet de integrerede greb "Polka" og "Pogo". Og nu udvides det brede udvalg af farver igen.

Hos Ostermann finder snedkere og tømrere grebslister i mange former og farver. Som stangvare eller tilskåret efter mål. Her udgør de integrerede greb en elegant designløsning. De fremhæver på smukkeste vis frontens design med deres diskrete, men alligevel klare linjeføring. Til vandret montering vælges modellen "Polka". Den fås som L-profil (Polka 1) eller C-profil (Polka 2). Lodret anbefaler Ostermann-eksperterne modellen "Pogo". Med pinden på bagsiden er den nem at montere. De to integrerede greb og udvalgte grebsprofiler fås nu i en række nye farver, hvilket skaber endnu større designfrihed. Grebslisternes farver og yderligere services for produkterne kan ses ved at indtaste søgeordet "#Grebslister" på Ostermanns hjemmeside www.ostermann.eu.

 Flere farver. Flere muligheder.

Ud over farverne sølv, sort, hvid og rustfrit stållook findes der nu også integrerede greb i trendy farver som kobber, guld og titanium ("titan"). Kobber og guld behøver ingen nærmere forklaring. Disse trendfarver anvendes stadig hyppigere, især i forbindelse med vaske og armaturer, men også til møbeloverflader. Men hvilken farve skal man forestille sig under navnet "titan"? Ganske enkelt en overflade med mat, antracitgrå pulverbelægning. Resultatet er et look, der harmonerer godt med f.eks. de fronter i valnøddetræ, som er så populære i øjeblikket.

 Pulverbelægning, anodisering, finer eller ægte træ?

Et fremragende eksempel på det store udvalg af farver og overflader er Ostermanns integrerede greb "Polka". Det fås i forskellige anodiseringer samt pulverbelagt i farverne titanium og hvid. Modellerne "Polka Deco" (allerede tilgængelig) og "Pogo Deco" (fås fra februar) er særligt spændende. De fås med dekorationsfolien "Beton" eller med ægte finer i europæisk eg og amerikansk valnød. Foretrækkes massivt træ, har Ostermann også den rigtige løsning. Her kan man vælge mellem integrerede greb og grebslister af eg eller valnød.

 Tilskåret efter mål

Ostermann tilpasser alle aluminiumsgrebslister og integrerede greb fra lagersortimentet (stangvare) individuelt efter kundens mål og ønsker. Profilerne af aluminium skæres i den ønskede længde, bearbejdes og leveres klar til montering. Når valget er truffet, er et hurtigt opkald til vores veluddannede salgspersonale tilstrækkeligt til at bestille de individuelt tilpassede profiler.

 Ostermann: Service, udvalg og tempo

  • Europas største direkte tilgængelige kantsortiment
  • Kanter i alle længder fra 1 meter
  • Kanter i alle bredder op til 100 mm
  • Kanter i forskellige tykkelser
  • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
  • Alle kanter også til nulfugeteknologier 
  • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
  • Personlig rådgivning og webshop
  • Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag

 Om Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH er med sine ca. 500 medarbejdere en effektiv samarbejdspartner for alle kunder i træ- og møbelbranchen. Ostermann, der startede som specialist inden for møbelkanter, leverer nu et bredt og konstant voksende sortiment af produkter til møbelfremstilling til mange tusinde virksomheder i hele Europa. Ud over kanter tilbyder virksomheden også tekniske profiler og værkstedsartikler.

Takket være den geografiske nærhed har det danske marked siden midten af 2013 været betjent direkte fra Ostermann-lageret i Bocholt. Danske kunder nyder derfor ikke kun godt af Europas største direkte tilgængelige kantsortiment og andre produkter til håndværksbranchen, men også af den omfattende "service hele vejen rundt om kanten". Vores venlige og teknisk kompetente salgsteam står klar til at besvare alle typer spørgsmål om kanter og alle vores øvrige produkter inkl. de mange Ostermann-services.

Rudolf Ostermann GmbH
Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
CVR nummer: DE153289251

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047