23948sdkhjf

Er sommerhuset udlejningsklar?

| Medlemsnyhed | Indrykket af PLUS A/S

Outdoor-fitness og shelters hitter ved sommerhuset. Sæsonen for sommerhusophold er så småt i gang og snart rykker feriegæsterne for alvor ind med en drøm om at holde årets bedste ferie. Få inspiration til at øge værdien af dit sommerhus her.

Vil du gerne gøre sommerhuset mere attraktivt til udlejning, så er det en rigtig god idé at kigge på udearealet.

Når det gode vejr er over os, søger vi naturligt nok uden for, og her er det et stort plus, hvis haven er et skønt leverum. Ikke alle sommerhuse ligger i første række til havet, så det kan godt betale sig at investere lidt i uderummet.

Ved at tilføje ganske få elementer i haven, kan du løfte helhedsindtrykket af sommerhuset og gøre det unikt og iøjnefaldende for lejere -uanset, hvordan beliggenheden er.

Et lækkert uderum øger værdien
Gyngestativet er jo lidt af en klassiker i en sommerhushave, men hvorfor skal haven kun være for børn?

”Vi ser flere og flere, der vælger at investere mere i lækre produkter til sommerhuset, så haven også bliver for de voksne. Der bygges udebrusere, shelters og udendørs fitnesstativ, som kan være med til at give nye oplevelser og indtryk. Og så har det bare en betydning for folk, at de kan gå hjem og fortælle familie og venner om, hvor fantastisk og unikt et feriested, de har fundet. Det er virkelig noget, der giver værdi,”
fortæller Hanne Larsen, der er salgschef hos PLUS A/S.

Få inspiration til attraktive projekter i en sommerhushave:

 Har du spørgsmål til vores produkter, så ring til os på tlf: +45 79963 333. Vi er klar til at hjælpe dig.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PLUS A/S

Ådalen 13B
6600 Vejen
Danmark
PLUS A/S

Send til en kollega

0.078