23948sdkhjf

Kanttendens: Matte ensfarvede flader

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rudolf Ostermann GmbH

Nye møbler bliver mere farverige, overfladerne mere matte. Ostermann præsenterer udvalgte kanter, der passer perfekt til trenden.

De seneste messer har dokumenteret tendensen: Designere, pladeproducenter og møbelindustrien satser i stigende grad på farvede, men samtidig matte overflader. De nye farver er derfor i højere grad mættede i farvetonen og har en mørkere farveværdi end de tidligere så populære pastelnuancer. De har desuden mindre glans og lyskraft. Det tilfører en vis ro og jordlighed også til farverige møbler og gør, at de passer godt til materialer som træ eller sten. Til inspiration i forbindelse med nye indretningsprojekter har Ostermanns eksperter udvalgt fem matte ensfarvede kanter og giver her tips til anvendelsen. Du kan også finde alle kanttips ved at indtaste søgeordet "#Highlights02" på Ostermanns hjemmeside www.ostermann.eu.

 Kanthøjdepunkter. Mat og farverigt.

Til farvede møbler, der emmer af hjemlighed og hygge, anbefaler Ostermann kanter som "Giallo Kashmir", "Native Pink", "Spice Red", "Dark Emerald" og "Navy Blue". Med deres rolige farvetone udstråler de sammenlignet med blankere eller lysere farver en højere grad af varme og hygge. Denne effekt forstærkes af den matte overfladefinish. Da alle kanter har stort set samme glansgrad og sammenlignelig farvemætning kan de nemt kombineres med hinanden. De nævnte kanter fås – som alle Ostermann-kanter – direkte fra lager i målene 23, 33, 43 og 100 x 1 mm og sendes allerede samme dag ved bestilling inden kl. 16.

 Farverige ideer

Særligt i forbindelse med køkkenfremstilling kan de aktuelle farver skabe blikfang, for eksempel med et køkken i mættet grøn med overfladen "Dark Emerald" eller i mørk blå med overfladen "Navy Blue". Ønsker man en yderligere farve, kan der tilsættes en fritstående køkkenenhed i "Giallo Kashmir", en varm majsgul farve. Også den mørke "Spice Red" og den pudderrosa "Native Pink" udgør i kombination en stilsikker farvesammensætning i det moderne køkken. For mange farver? De enkelte kanter og overflader kan også kombineres med en trædekoration, hvilket skaber et harmonisk samlet udtryk. Her er først og fremmest valnøddedekorationer som f.eks. på kanten "Okapi Walnut træpore" populære.

Ostermann: Service, udvalg og tempo

  • Europas største direkte tilgængelige kantsortiment
  • Kanter i alle længder fra 1 meter
  • Kanter i alle bredder op til 100 mm
  • Kanter i forskellige tykkelser
  • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
  • Alle kanter også til nulfugeteknologier 
  • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
  • Personlig rådgivning og webshop
  • Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag

 Om Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH er med sine ca. 500 medarbejdere en effektiv samarbejdspartner for alle kunder i træ- og møbelbranchen. Ostermann, der startede som specialist inden for møbelkanter, leverer nu et bredt og konstant voksende sortiment af produkter til møbelfremstilling til mange tusinde virksomheder i hele Europa. Ud over kanter tilbyder virksomheden også tekniske profiler og værkstedsartikler.

Takket være den geografiske nærhed har det danske marked siden midten af 2013 været betjent direkte fra Ostermann-lageret i Bocholt. Danske kunder nyder derfor ikke kun godt af Europas største direkte tilgængelige kantsortiment og andre produkter til håndværksbranchen, men også af den omfattende "service hele vejen rundt om kanten". Vores venlige og teknisk kompetente salgsteam står klar til at besvare alle typer spørgsmål om kanter og alle vores øvrige produkter inkl. de mange Ostermann-services.


 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rudolf Ostermann GmbH

Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
Rudolf Ostermann GmbH

Send til en kollega

0.078