23948sdkhjf

Ny Ostermann-service: Tekniske profiler nu også efter mål

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rudolf Ostermann GmbH

De tekniske profiler fra Ostermann kan anvendes bredt inden for møbel-, messe-, display-, butiks- og interiørinstallation.

De leveres som standard som stangvarer med en længde på op til 5000 mm. Fra nu af kan de populære "problemløsere" også fås millimeterpræcist i den ønskede længde hos Ostermann.

 Hvad enten det drejer sig om forbindelsesprofiler, hjørnebeskyttelsesprofiler, konstruktionsprofiler, pind- og rammeprofiler eller bufferprofiler, har Ostermanns tekniske profiler bevist deres værd i praksis for mange håndværkere. De næsten 50 forskellige profiltyper gør det muligt at finde den rigtige løsning til en lang række anvendelser eller konstruktioner. Da det ikke er alle virksomheder, der har værktøjet, tiden eller personalet til at afkorte de op til 5 meter lange profiler, og da mindre pakker også er billigere at sende, tilbyder Ostermann nu en vigtig ny service til sine kunder i form af tilskæring efter mål. Du kan få alt at vide om den nye service ved på Ostermanns hjemmeside

 Tilskæring af aluminium er ikke for alle

Det er ikke altid let at afkorte især meget lange profiler, da der er brug for tilstrækkeligt med plads og det rigtige værktøj. Hvis der arbejdes med stiksav eller rundsav, skal der f.eks. skiftes fra træsavklinge til aluminiumsavklinge. Nu kan virksomheder, der gerne vil spare tid, derfor få den ønskede profil leveret præcist efter mål fra Ostermann.

 Nem bestilling

I Ostermanns webshop findes et stort udvalg af modeller af plast og aluminium. Når valget er truffet, er et hurtigt opkald til vores veluddannede salgspersonale tilstrækkeligt til at bestille de individuelt tilpassede profiler. Mindstelængden for de tilskårne profiler er 200 mm.

 Overblik over service hos Ostermann

  • Kanter i alle længder fra 1 meter
  • Kanter i alle bredder op til 100 mm
  • Kanter i forskellige tykkelser
  • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
  • Airtec kanter klar til forsendelse på kun 2-4 hverdage
  • Laser kanter klar til forsendelse på kun 2-4 hverdage
  • Infratec kanter klar til forsendelse på kun 2-4 hverdage
  • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
  • Europas største direkte tilgængelige kantsortiment
  • Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag.

 Om Ostermann

Vi vil gerne understøtte vores kunder i håndværksbranchen og inden for møbelproduktion så perfekt som muligt med service, udvalg og tempo. Derfor får du ikke kun Europas største kantsortiment hos os, men også tekniske profiler, grebsprofiler eller LED-profiler til belysning af moderne møbler. Særligt populært er vores sortiment af værkstedsartikler, klæbemidler og rengøringsmidler. Alene til vores kerneprodukt – møbelkanten – tilbyder vi en række forskellige services og forædlinger, som levering af mindstemængder fra 1 meter eller påføring af et særligt tilpasset funktionslag til moderne nulfuge-teknologier. Og da vi ved, hvor vigtigt tempoet er i håndværksbranchen, afsendes alle lagerartikler, som er bestilt inden kl. 16, allerede samme dag.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rudolf Ostermann GmbH

Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
Rudolf Ostermann GmbH

Send til en kollega

0.078