23948sdkhjf

Ostermann-møbelkanter i maritime blå nuancer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rudolf Ostermann GmbH

Farven blå står for afslapning, fantasi og et strejf af melankoli. Ostermann har kanterne, der passer til.

Studier viser, at blå er den mest populære farve på verdensplan. Den minder os om himlens eller havets uendelighed. Et rum i en blå farve anses generelt for at være afslappende og beroligende. Det er grund nok til at bruge den populære farve mange forskellige steder i møbelfremstillingen. I Ostermanns sortiment findes kanterne, der passer til. Udvalget er nemlig omfattende. Alene i dimensionen 23 x 2 mm tilbyder vi næsten 80 blå varianter. Under søgeordet "#Highlights07" præsenterer Ostermanns eksperter ti udvalgte kanter på www.ostermann.eu.

 Sådan kan farven blå kombineres

Alpesø, Arktis, Atlantik... Alene navnene på kanterne leder tankerne hen på ferie! Farvespektret går fra en afdæmpet blågrå farve til lysende ultramarin og maritime hav- og petrolfarver. Blå nuancer er normalt gode at kombinere med hinanden. Man bør dog gøre det med lidt omtanke. Det der gælder for vores tøj, gælder nemlig også for vores møbler: Det er flot med variation inden for én farvetone, at lege lidt med farvetonen så at sige. En nuance lysere eller mørkere, og straks får rummet et helt særligt udtryk. Hvis man kombinerer møbler med meget forskellige blå nuancer i et rum, kan det anbefales at sætte dem sammen med lyse træsorter eller klassisk hvidt. Straks har man den populære skandinaviske boligstil.

 Fra Miniperle til Excellent Mat

Brugen af forskellige kantoverflader åbner yderligere op for et elegant farvespil i den blå palet. Til det klassiske look vælges f.eks. en velkendt Miniperle-overflade. Skal møblerne fremstå særligt moderne, vælges overfladen Excellent mat. Derimellem er der talrige gradueringer, som f.eks. den elegante velourstruktur eller den silkematte mikrostruktur.

 Alle kanter fås ab lager

Ostermann leverer ABS-kanter i standarddimensionerne 23, 33, 43 og 100 x 1 eller 2 mm helt ned til en længde på en meter. Derudover fås de efter ønske i enhver ønsket bredde op til 100 mm. Forædlinger som f.eks. smelteklæberbelægning, montering af T-kant eller levering med funktionslag til forarbejdning med de moderne nulfugeteknologier er heller ikke et problem. Alle bestillinger, der modtages før kl. 16, sendes samme dag.

Overblik over service hos Ostermann

 • Kanter i alle længder fra 1 meter
 • Kanter i alle bredder op til 100 mm
 • Kanter i forskellige tykkelser
 • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
 • Airtec kanter klar til forsendelse på kun 2-4 hverdage
 • Laser kanter klar til forsendelse på kun 2-4 hverdage
 • Infratec kanter klar til forsendelse på kun 2-4 hverdage
 • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
 • Største pladesamling i Europa med 150.000 tilordninger
 • Største kantsortiment i Europa
 • Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag.

Om Ostermann

Vi vil gerne understøtte vores kunder i håndværksbranchen og inden for møbelproduktion så perfekt som muligt med service, udvalg og tempo. Derfor får du ikke kun Europas største kantsortiment hos os, men også tekniske profiler, grebsprofiler eller LED-profiler til belysning af moderne møbler. Særligt populært er vores sortiment af værkstedsartikler, klæbemidler og rengøringsmidler. Alene til vores kerneprodukt – møbelkanten – tilbyder vi en række forskellige services og forædlinger, som levering af mindstemængder fra 1 meter eller påføring af et særligt tilpasset funktionslag til moderne nulfuge-teknologier. Og da vi ved, hvor vigtigt tempoet er i håndværksbranchen, afsendes alle lagerartikler, som er bestilt inden kl. 16, allerede samme dag.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rudolf Ostermann GmbH

Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
Rudolf Ostermann GmbH

Send til en kollega

0.062