23948sdkhjf

Vi bruger træ - vi planter træer

| Medlemsnyhed | Indrykket af PLUS A/S

Vi er stolte af at kunne fortælle, at vi i samarbejde med Growing Trees Foundation har plantet en Folkeskov på 7500 træer ved Danmarks reneste sø, Skærsø i Jylland.

I mere end 80 år har @PLUS A/S fået havedrømme til at spire og vokse med produkter til uderummet. Men nu bidrager PLUS A/S også til at få skovområderne i Danmark til at vokse sig større.

PLUS A/S har nemlig indgået et samarbejde med Growing Trees Foundation og sammen har de plantet en ny Folkeskov på intet mindre end 7500 løvtræer ved Danmarks reneste sø, Skærsø ��

”Træ er en helt essentiel del af vores DNA. Og derfor er samarbejdet med Growing Trees Network Foundation i vores øjne noget af det mest naturlige og meningsfyldte at investere i,” fortæller administrerende direktør Lars Højsgaard om projektet og fortsætter: ”Skovene er i stand til at absorbere nogle af de aftryk, vi mennesker sætter i verden. Men skovene står også i skærende kontrast til alt det flygtige, vi fylder vores liv med. Den forsvinder ikke bare om to minutter. Den er - hvis vi giver den lov til det - blivende og værende i hundreder af år frem.”

Den ny Folkeskov er en fredet, offentlig skov, som skal være med til at sikre vores rene drikkevand, flere levesteder for planter og dyr - og en rig natur til gavn for dit og mit friluftsliv.

Læs mere om projektet, og se flere billeder fra plantedagen Her:


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PLUS A/S

Ådalen 13B
6600 Vejen
Danmark
PLUS A/S

Billeder & videoer

I samarbejde med FolkeskovenIndtryk fra en kold med flot eftermiddag ved Skærsø

Send til en kollega

0.079