23948sdkhjf

Gibotech forlænger Danmarksturnéen med GiboCobotFlex

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

Turen rundt i Danmark med GiboCobotFlex er så stor en succes, at den forlænges med foreløbigt en uge.

Mange henvendelser og besøg får den odenseanske automationsspecialist til at forlænge turen rundt i Danmark med en uge. Samtidig åbnes der op for endnu en tur efter nytår.

Idéen var at bringe GiboCobotFlex helt ud i virksomhedernes produktion, så de bedre kunne forholde sig til de mange fleksible anvendelsesmuligheder og teste dem af direkte op mod en maskine eller andet udstyr. Det har så mange virksomheder indtil nu benyttet sig af, at Gibotech nu forlænger turen rundt i Danmark med en uge.

- Vi forsøger at planlægge bedst muligt, da der har været forespørgsler fra hele landet. Det vigtigste for turen er ikke at nå flest mulige demonstrationer, men at lave nogle demonstrationer, hvor der er tid til dialog om opgaven og eventuelt løsning. Det handler for os om at skabe et trygt beslutningsgrundlag for en eventuel investering, lyder det fra Kenneth Pedersen, der er Product Manager hos Gibotech og en af dem, der har været med til at udvikle GiboCobotFlex.

GiboCobotFlex er designet til at dække et bredt område af opgaver fra maskinbetjening over montage til palletering, etc. Kernen i løsningen ligger i den mobile vogn, der let kan flyttes rundt, så det faktisk bliver det valgte udstyr, eller EoAT, der definerer opgaven.

Den store forskel i forhold til andre vognløsninger ligger i det integrerede kamera på Omrons TM cobot. Kameraet bruges til at aflæse arbejdsordre, samt positionere robotten, så den ikke behøver at stå millimeter præcist eller teaches ind, når den flyttes. Det giver en omstillingstid på max 15 minutter ved flytning mellem kendte opgaver. Det gør løsningen attraktiv i forhold til produktioner, hvor der står maskiner, der ikke er fuldt belagt, eller hvor man indimellem har en opgave, hvor maskinen skal betjenes manuelt.

Og det er altså disse fordele som virksomhederne nu har mulighed for at opleve i deres egen produktion. De virksomheder, der har vist interesse, er alt fra små over mellemstore til større virksomheder. Kendetegnende for de aftalte besøg er typisk, at virksomheden har en manuel proces i forbindelse med noget udstyr, de er i tvivl om kan betale sig at automatisere. Det kan for eksempel være en saks, der klipper emner på mål. De emner vil de gerne have pakket ned i en palle. Det er en oplagt opgave for GiboCobotFlex, fordi den selv om det måske er en mindre ordre, der kun skal køre i et par timer, gør skiftetiden på kendte opgaver på 15 minutter det attraktivt at sætte robotten til at gøre arbejdet.

Få GiboCobotFlex til særlig julepris
Ingen jul uden gaver. Derfor har Gibotech selvfølgelig også lavet en helt særlig kampagnepris på GiboCobotFlex. Gaven er ikke kun til virksomhederne, der får en højere konkurrenceevne. Den er i lige så høj grad en gave til medarbejderne, der får en ny kollega til at tage de ensartede og opslidende opgaver.

- Når vi nu begiver os ud i landet på tur så tæt op mod jul, så skal vi selvfølgelig have en lille gave med. Derfor har vi lavet en kampagnepris, hvor man ved bestilling af en GiboCobotFlex inden jul 2021 kan spare op til 45.000,-, slutter Kenneth Pedersen.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Send til en kollega

0.078