23948sdkhjf

Gibotech atter kåret til Succesvirksomhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

Det odenseanske automationshus modtager for andet år i træk erhvervsprisen Succesvirksomhed

Med erhvervsprisen Succesvirksomhed anerkender Spar Nord og BDO de over 1.000 virksomheder, der kontinuerligt lykkedes med at skabe vækst og solide finansielle resultater over en længere årrække.

Succesvirksomhed 2021

Erhvervsprisen, som Spar Nord og BDO har indstiftet i 2019, hylder en helt særlig elite af mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv. Succesvirksomheder, der leverer et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og til dansk økonomi som helhed.

Alle Succesvirksomheder får en vinderstatuette, som synligt bevis for deres indsats. Derudover bliver alle vinderne hyldet til et regionalt arrangement, hvor de Succesvirksomheder, som har formået at skille sig særligt ud i deres region, bliver fremhævet. Det gør Spar Nord og BDO med en regional hovedpris samt tre regionale specialpriser, der har fokus på henholdsvis ’Digital omstilling’, ’Lokalt engagement’ og ’Bæredygtighed’.

 Af respekt for den varierende erhvervssammensætning og de forskellige markedsvilkår rundt i landet identificerer og hædrer Spar Nord og BDO kun 1.000 Succesvirksomheder i Danmark.

Såvel Spar Nord som BDO har tradition for langvarige samarbejdsrelationer med mindre og mellemstore virksomheder i Danmark – rygraden i dansk erhvervsliv. Der er således stor bevidsthed om, at det kræver noget helt særligt at skabe og opretholde en succes år efter år, og at det desværre ofte går uhørt hen. Det ændrer Succesvirksomhed ved.

- Med største fornøjelse tildeles I hermed erhvervsprisen ‘Succesvirksomhed 2020’. Prisen og statuetten er for andet år i træk et synligt bevis på, at I besidder det DNA, der skal til for at yde et særligt bidrag til vækst, velstand og dermed succes i dansk erhvervsliv, lød det bl.a., da prisen blev offentliggjort.

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Send til en kollega

0.063