23948sdkhjf

Gibotech nomineret til EY Entrepreneur of the Year - igen

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

For sjette gang på syv år kvalificerer Gibotech sig til den anerkendte vækstkonkurrence.

EY Entrepreneur Of The Year er Danmarks og måske verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence. I år er Gibotech nomineret og kan løbe med titlen ved Regionskåringen mandag den 30. november.

- Det er 7 år siden Henrik Anker satte sig i stolen som CEO for Gibotech A/S og det er 6. gang virksomheden kvalificerer sig til EY Entrepreneur Of The Year i samme tidsrum. Det er ekstraordinært, lød det fra Michael B. Damsgaard i forbindelse med offentliggørelsen af nomineringen. 

Konkurrencen afgøres ad flere omgange, først med regionskåringer i løbet af november december og endelig en Landsfinale i København torsdag den 21. januar. Den danske vinder går så videre til den globale konkurrence, EY World Entrepreneur Of The Year i juni.

 – Vi er stolte over at være nomineret til denne flotte pris og gør opmærksom på, at vi ikke var kommet hertil uden alle vores dedikerede medarbejdere,  siger Henrik Anker, CEO i Gibotech, der fortsætter;

- Derfor skal  der også lyde et stort tak til vores medarbejdere for hver dag at yde en ekstra indsats, og til vores kunder for også under Corona at have lysten til at samarbejde om den gode løsning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Send til en kollega

0.063