23948sdkhjf

GIBOTECH igen nomineret til EY Entrepreneur of the Year

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

For sjette gang er den odenseanske automationsspecialist kvalificeret til den anerkendte vækstskaberkonkurrence EY Entrepreneur of the Year.

På bare 7 år er det lykkedes Henrik Anker og GIBOTECH at kvalificere sig til regionskåringen af EY Entrepreneur of the Year. 

Der har altid været mange forskellige kriterier i spil, når vinderen af den prestigefyldte pris skal findes. Men i år bliver der lagt vægt på andre ting, end der plejer - og igen er det på grund af Corona. 

- Vi vil se virksomhedsejere med modet til at genoprette, genskabe og genopfinde, og vi vil se nogle, der går helt nye veje. Derfor vil vi i år ændre radikalt i konkurrencen EY Entrepreneur Of The Year med en pris, der hylder de virksomheder og entrepreneurer, der formår at gribe de muligheder, der opstår pga. krisen, som viser omstillingsparathed og sætter et langsigtet perspektiv, der kan bringe dem styrket igennem.

Vi har i snart 25 år hyldet Danmarks bedste vækstskabere, og i år er det vigtigere end nogensinde før. Vi vil engagere erhvervslivet og de deltagende virksomheder i kampen for at trodse krisen og for at se muligheder i modgang. Vi håber, at I vil være med og hjælpe udviklingen i gang, lyder det fra EY.

Regionskåringen på Fyn finder sted mandag den 30. november 2020, og vinderen går videre til Landsfinalen i København torsdag den 21. januar 2021. 

Læs mere 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Send til en kollega

0.065