23948sdkhjf

Åben Virksomhed – Gibotech inviterer elever fra afgangsklass

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

Onsdag den 23. oktober åbner Gibotech igen dørene for skoleelever. Denne gang er det for forældre og grundskoleelever i 8.,9. og 10. klasse, der er interesseret i robotter og robotteknologi, og som gerne vil vide mere om jobmulighederne.

Det er ikke mere end et par uger siden, at Gibotech havde besøg af en flok piger fra Tingløkkeskolen i forbindelse med Girl’s Day in Science. I uge 42 er det så afgangselever fra Odense, Assens, Nordfyn og Nyborg kommune, der sammen med deres forældre får mulighed for at bliver klogere på, hvad det kræver at arbejde for en af Odenses ældste automationsvirksomheder.

Gibotech håber på, at deltagelsen i Åben Virksomhed kan være med til at give både elever og forældre et indblik i, hvilke jobmuligheder der er, hvad virksomheden arbejder med, og hvilke uddannelser der kan være med til at bane vejen for drømmejobbet i en af Odenses førende robot- og automationsvirksomheder.

- Der er mange valg for unge mennesker i dag, så det er en god idé at komme ud og se virksomheder og møde nogle af de unge medarbejdere, der arbejder med opgaver, man ellers kun har læst om. Samtidig bliver der bygget og udviklet som aldrig før i Odense. Til Åben Virksomhed kan de unge og deres forældre også så, at der rigtig gode muligheder for at skabe sig en spændende karriere i Odense, lyder der fra Henrik Anker, administrerende direktør i Gibotech.

Fremtidens medarbejdere

Idéen med Åben Virksomhed er, at give de unge og deres forældre et indblik i, hvilke konkrete jobs de forskellige uddannelser kan føre til. Samtidig er det håbet, at de unges møde med erhvervslivet og en viden om beskæftigelsesmulighederne efter uddannelse kan give et mere kvalificeret uddannelsesvalg.

- Vi vil gerne være med til at sikre en veluddannet arbejdsstyrke i Odense og på Fyn. Derfor er det vigtigt at fange de unges interesse for automation allerede i folkeskolen inden de skal til at vælge uddannelsesretning, siger Henrik Anker.

Et virksomhedsbesøg kan også give de unge en fornemmelse af, hvad det kræver at være på en arbejdsplads og lade dem snuse til de forskellige fag og de krav, der stilles. Og så får eleverne ikke mindst mulighed for at stille spørgsmål til medarbejderne og få indblik i nye uddannelsesretninger, der ellers kan være helt fremmede for dem.

Det vil nemlig være medarbejdere fra forskellige afdelinger, der tager imod eleverne og deres forældre og viser rundt i virksomheden.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Send til en kollega

0.078