23948sdkhjf

Have- og udelivet 2019: Det skal være bæredygtigt

| Medlemsnyhed | Indrykket af PLUS A/S

Danskerne vil have bæredygtige hegn, havemøbler og andet udstyr til uderummet. Krav om ekstra kvalitet og hensyn til miljøet er for alvor slået igennem, og forbrugerne prioriterer det solide håndværk.

Om nogen har PLUS styr på, hvad der rører sig blandt danskerne, når det gælder om indretning af haver, terrasser og byrum. I 100 år har PLUS leveret trævarer til danskerne – og er i dag Skandinaviens ledende leverandør af hegn, møbler og udstyr til have og uderum.

”Denne sæsons trend er helt åbenlys for os”, siger salgschef Hanne Larsen.

”Danskerne ønsker at være bæredygtige i alt, hvad de foretager sig. Temaer som klima, miljø og vore børns fremtid er i fokus, og i modsætning til, hvad vi måske har oplevet tidligere, så handler danskerne efter det nu”, tilføjer hun.

PLUS imødekommer trenden ved at lancere en række produkter, hvor materialevalg og konstruktion gør, at der er tale om ekstra holdbart håndværk. For eksempel tæller årets produktnyheder nytænkninger af de velkendte bord- og bænkesæt, som typisk har været udført i træ. Nu er stellene i flere tilfælde fremstillet i varmgalvaniseret jern, som har en meget lang holdbarhed. Siddeplanker og bordplader leveres eksempelvis i rødtræsorten lærk, som rummer en naturlig imprægnering. Eller man kan vælge genbrugsplast fra certificerede leverandører.

”Vi ser, at det er slut med køb-og-smid væk mentaliteten, og at folk vil have gedigent håndværk og certificerede materialer, de kan købe med god samvittighed”, siger Hanne Larsen.

PLUS anvender udelukkende FSC-mærket træ til sine produkter, så man kan som forbruger være sikker på, at råmaterialerne kommer fra ansvarligt skovbrug. Hvis der bruges andre materialetyper, som for eksempel genbrugsplast, er det fremstillet af indsamlet plast, som forarbejdes under nordeuropæiske forhold.

”Samtidig er det åbenlyst, at folk i takt med, at vi oplever mere stadigt sommervejr, begynder at indrette udelivet mere komfortabelt. Vi skaber lækre miljøer, hvor vi kan tilbringe dage og aftener med familie og venner og leve det gode liv. Og når det sker med respekt for råvarer og miljø, giver det et ekstra plus”, slutter Hanne Larsen, salgschef hos PLUS A/S.

Medlemsnyhed

Indrykket af
PLUS A/S

Ådalen 13B
6600 Vejen
Danmark
PLUS A/S

Billeder & videoer

CountryCountry

Send til en kollega

0.047