23948sdkhjf

Ny ejer, ny ledelse, nyt overskud

Hammel Møbelfabrik har i sit andet år med ny ejer og ny ledelse endnu engang opnået sorte tal på bundlinien.
Hammel Møbelfabrik har for andet år i træk overskud, efter at man i 2005 sendte virksomheden i betalingsstandsning med et samlet tab på 15 mio. kr. Den nye ejer Dania Capital og adm. direktør Safek Suner har formået at vende skuden. Det oplyser dagbladet Børsen.

Omsætningen for 2006 er på knap 91 mio. kr., og overskuddet før skat er på 867.000 kr, hvor det første regnskab, efter betalingsstandsningen og salget til Dania Capital, viste en omsætning på 68 mio. kr. og et overskud på 2,3 mio. kr. før skat.

At overskuddet er faldet drastigt skyldes investeringer i et nyt produkt-sortiment, omstruktureringer og optimeringer af driften i virksomheden, og adm. direktør Safek Suner er også tilfreds med resultatet.

- Set i lyset af, at vi har været gennem en periode med store tilpasninger, er rentabiliteten i virksomheden tilfredsstillende. Vi ser fortsat lyst på fremtiden og forventer et godt år med vækst i omsætningen og et positivt
resultat, siger han til avisen.

Hammel Møbelfabrik har et mål om at øge eksportandelen fra 50% til 60% og øge omsætningen til 200 mio. kr. inden for en periode på tre år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062