23948sdkhjf

Hammel-møbler med fokus på funktionalitet og design

Elegant modulsystem fra Hammel Møbelfabrik imødekommer behovet for praktiske møbler i moderne skandinavisk udformning.
Hammel Møbelfabrik har udformet et fleksibelt og modulært opbygget møbelsystem, der allerede har fået stor succes i Danmark og Sverige, og som nu er på vej til Norge.

I forbindelse med fremstødet i Norge bliver møbel-konceptet også styrket på en række punkter, så Hammel Møbelfabrik dækker flere behov end tidligere.

- I Norge har vi især mødt et ønske om at møblerne skal skabe en sammenhæng fra rum til rum, sådan at eksempelvis reoler kan flyttes fra stue til arbejdsrum, eller en kommode fra soveværelse til entré. Dette betyder, at design og funktionalitet skal matche hele boligen, samtidig som nye møbler let kan passes ind i den eksisterende indretning, oplyser direktør Safak Suner fra Hammel Møbelfabrik i forbindelse med sit nye tiltag på det norske marked.

Møbler i moduler – udformet i et enkelt og let skandinavisk design – er det gennemgående i Hammel-møblerne. Modulerne er sådan, at man enkelt kan sammesætte reoler, og derefter hænge dem op eller sætte dem på gulvet med hylder, skuffer, dører og lowboards til en harmonisk indretning.

Især lowboards har vundet terræn som en elegant måde at indrette med moderne fladskærms-fjernsyn, musikudstyr og lignede.

Opbevaring med stil
Alle har behov for opbevaring og Hammel Møbelfabriks styrke er netop møbler til dette formål. Hammels løsninger skaber ro og overblik i boligen.

Det startede med reoler med hylder, skuffer og døre, som siden er blevet udvidet med moderne kommoder og en nytolkning af den klassiske skænk, der altid har været et praktisk bindeled mellem køkken og spisestue.

Nyeste tiltag fra Hammel Møbelfabrik er sengegavler, natbord, entrespejl og moduler til garderobeopbevaring. Alle moduler er udført i samme enkle skandinavisk design, der kendetegner stue- og entrémøblerne. Dette gælder også for hjemmekontoret, hvor reolerne nu kan kombineres med et ny-udviklet skrivebord med praktiske detaljer for at skjule ledninger, strøm-forsyning etc.

Kilde: Hammel Møbelfabrik. / http://www.hammel-furniture.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094