23948sdkhjf

Steens-ejer: Har tabt et tocifret millionbeløb

Efter en hektisk uge med konkurs og opstart af nyt selskab ser Birger Christensen og Steens Group nu fremad.
Det er gået stærkt, siden Steens Furniture gik konkurs mandag formiddag. Efter et travlt døgn faldt de sidste detaljer på plads tidligt tirsdag morgen, og det nye Steens Group kunne herefter rykke ind på fabrikken.

Indehaver Birger Christensen, der også står bag det nye Steens Group, fortæller til Midtjyllands Avis, at det hele væltede i sidste uge, hvor virksomheden mistede sin kredit. Det gjorde det umuligt at udbetale løn til de ansatte.

Tavlen er vasket ren
Steens Furniture beskæftigede omkring 180 medarbejdere, og størsteparten af disse står uden arbejde efter konkursen - en konkurs der har kostet Birger Christensen mange penge.

- Jeg ved, at mange har mistet deres arbejdsplads på det her. Men jeg tror ikke, der er mange, der tænker på, hvor mange penge, jeg har tabt. Der er tale om et to-cifret millionbeløb. Men nu skal vi videre. Tavlen er vasket ren, fastslår Birger Christensen og retter dermed sit fulde fokus mod det nye selskab, hvor der indtil videre er ansat mellem 40 og 50 medarbejdere.

- Men vi har ikke råd til at ansætte flere. Jeg håber, at vi kan komme til at gøre det senere. Måske allerede om en til halvanden måned, siger Birger Christensen til avisen.

Læs også:
Steens Furniture er åbnet igen
Avis: Steens Furniture konkurs – og klar til at genopstå
Steens Furniture har sendt de ansatte hjem
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094