23948sdkhjf

Møbelmessen er skudt i gang i Stockholm

Tirsdag morgen gik starten til 2012-udgaven af Stockholm Furniture & Light Fair. Godt 90 danske udstillere er på plads frem til messens afslutning fredag.
Cirka 750 udstillere tog tirsdag morgen hul på årets udgave af møbelmessen i Stockholm, hvor Cecilia Nyberg, event manager hos arrangøren Stockholmsmässan, bød velkommen til fem dage med fokus på de nyeste trends og tendenser i skandinavisk møbel- og belysningsdesign:

- Det er mig en stor fornøjelse at byde velkommen til, hvad vi med stolthed kan kalde verdens største mødested for skandinavisk design. Med de tre byggesten; Stockholm Furniture Fair, Northern Light Fair og Stockholm Design Week, har vi skabt et mødested i topklasse for skandinavisk møbel- og lysdesign, sagde Cecilia Nyberg blandt andet, inden hun introducerede årets Guest of Honour; den franske designer Inga Sempé.

Flere danske udstillere end sidste år
Frem til messens afslutning på fredag ventes op mod 40.000 indkøbere, arkitekter, designere og journalister at lægge vejen forbi messehallerne i den sydvestlige del af den svenske hovedstad.

Traditionen tro er langt størstedelen af udstillerne skandinaviske virksomheder – i år omkring 80 procent – men totalt er 32 lande repræsenteret blandt udstillerne. Næst efter Sverige er det især danske virksomheder, der bruger møbelmessen i Stockholm som udstillingsvindue. I år er 87 af standene bemandet af danske virksomheder, hvilket faktisk er en lille fremgang i forhold til sidste år.

Ifølge Marianne Sjöberg, der er dansk agent for Stockholmsmässan, forventer man en del danske besøgende i den svenske hovedstad. Som noget nyt har Stockholmsmässan i år lanceret besøgspakker for at gøre det nemmere og mere attraktivt for danske fagfolk at besøge messen. I begyndelsen gik det lidt trægt med tilmeldingerne, men de seneste uger har der været stort rykind, fortæller hun til Wood Supply.

Wood Supply er til stede under Stockholm Furniture & Light Fair tirsdag og onsdag og vil løbende rapportere fra messen. Følg med her på portalen og i nyhedsbrevet.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.391