23948sdkhjf

Udstillere vil lokke flere danskere til Stockholm Furniture Fair

Et samarbejde mellem danske udstillere, messens danske kontor og messeledelsen skal gøre det nemmere og mere attraktivt for fagfolk at besøge den store møbelmesse i februar.
For mange inden for møbelbranchen er Stockholm Furniture & Light Fair den vigtigste fagmesse overhovedet.

Også i Danmark, hvor flere end 100 virksomheder deltog som udstillere på den seneste messe i februar måned.

Men kun 727 ud af de 38.244 besøgende kom fra Danmark, og det tal bør være langt højere. Det mener bl.a. en række store, danske udstillere, der, i samarbejde med Stockholmsmässans danske kontor og messeledelsen, har taget initiativ til et nyt besøgsprogram. Målet er at gøre det lettere for bl.a. danske møbelhandlere og deres personale at besøge messen i Stockholm.

Fly, transport, hotel og VIP-messebesøg
- Besøgspakken består først og fremmest af en rejsepakke, som gør det nemt og attraktivt for møbelhandlere, arkitekter og andre relevante besøgende at besøge messen, siger Marianne Sjöberg fra messens danske kontor.

Pakken indeholder fly, hotel, transport og messebesøg, herunder også adgang til messens VIP-lounge. Besøgspakken giver også mulighed for, at man kan nøjes med en enkelt dag på messen – altså ud og hjem samme dag.

- Hvor det tidligere måske har været lidt uoverskueligt i en travl hverdag at skulle bestille flybilletter, finde hotelværelse, finde ud af, hvordan man kommer frem og tilbage til messen osv., skal man nu stort set bare trykke på en knap – alt ligger pakket og klart, fortæller Marianne Sjöberg og tilføjer, at antallet af pladser er begrænset og sælges efter først-til-mølle-princippet.

Store møbelnavne bag
Besøgspakken er udviklet i samarbejde mellem Stockholmsmässans danske kontor, Stockholm Furniture & Light Fair og førende danske møbelproducenter, som udstiller på messen; herunder Brødrene Andersen Møbelsnedkeri, Cane-line, Fraster, Fredericia Furniture, Frost, Gabriel, Haslev Møbelsnedkeri, Rezas Oriental & Modern Rugs, Sika-Design og Stouby Furniture.

Den kommende Stockholm Furniture & Light Fair finder sted 7.-11. februar 2012.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078