23948sdkhjf

Dansk Træemballage vender udviklingen

2010 bød på øget omsætning og indtjening hos producenten af EUR-paller og transportkasser.
Efter et betydeligt fald i omsætningen fra 2008 til 2009 peger pilen igen i den rigtige retning hos Dansk Træemballage (DTE), der producerer og forhandler transportemballage i træ.

Omsætningen er således steget fra 333 til 382 mio. kroner, mens resultatet er øget en smule – fra 7,6 til 8,0 mio. kroner efter skat.

- Til trods for de hårde konkurrenceforhold på træemballage-området har selskabets udvikling i det forløbne år været positiv, oplyser ledelsen, der bl.a. fremhæver markante investeringer som en af årsagerne til det tilfredsstillende resultat.

Dansk Træemballage fusionerede i september sidste år med nordjyske Stampen Træemballage og dækker herefter hele landet via produktionsenheder i Ribe, Brande, Flauenskjold, Hvidovre og Haastrup på Fyn.

I 2011 forudser DTE fortsat vanskelige markedsforhold, men ledelsen forventer alligevel at komme ud med et ” tilfredsstillende resultat ” for regnskabsåret.

Om Dansk Træemballage A/S
DTE er Danmarks største producent af transportemballage fremstillet i træ. Virksomheden er etableret i 1989 via en fusion mellem Haastrup Træemballage og Ribe Emballage.

DTE er løbende udvidet; først i 1999 via en fusion med Midtjydsk Savværk og Emballagefabrik i Brande,siden i 2009 med Nielsen & Løjmar i Hvidovre og senest altså Stampen Træemballage i fjor.

DTE bearbejder i følge sin hjemmeside ca. 250.000 m3 råtræ om året på egne savværker. Derudover importeres 70.000 m3 opskåret trælast.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14