23948sdkhjf

Nordjysk møbelproducent løfter bundlinjen

FurnX, der producerer skolemøbler, formåede at tredoble resultatet i det forgangne regnskabsår.
Trods intensiv konkurrence og faldende priser på markedet for undervisningsmøbler kunne FurnX og indehaver Jens Højer glæde sig over pæn fremgang på bundlinjen i 2010.

Det nyligt offentliggjorte årsregnskab viser en lille nedgang i bruttofortjenesten, der er faldet fra 3,82 til 3,80 mio. kroner.

Til gengæld er resultatet efter skat steget fra 0,21 til 0,69 mio. kroner, og det er man godt tilfredse med i Vodskov-virksomheden:

- Vores intensive fokus på reduktion af kostpriser har slået stærkt igennem i 2010. Vi har naturligvis oplevet et fald i omsætningen, ligesom resten af branchen, men har fastholdt dækningsbidraget på samme niveau som i 2009. Endvidere har de tidligere års kraftige investeringer i effektivitetsforbedringer betydet, at vi samtidig har reduceret vores faste omkostninger, skriver FurnX-ledelsen i sin beretning.

Generelt vurderer virksomheden, at det er lykkedes at komme styrket ud af 2010, og forventningerne til 2011 går på begyndende vækst samt et nyt positivt resultat.

FurnX overtog i 2009 OJ Skolemøbler, hvilket betød, at virksomheden supplerede sit sortiment af lidt dyrere undervisningsmøbler med en række billigere møbler.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078