23948sdkhjf

Røde tal hos Acer Design

Markant nedgang på bl.a. det danske marked for kontraktmøbler gjorde 2010 til et udfordrende år for Bogense-virksomheden, der måtte indkassere et underskud på 2,4 mio. kroner.
Efter et lille overskud i 2009 blev Acer Design for alvor ramt af finanskrisen i 2010, og det gav røde tal på bundlinjen hos fynske designvirksomhed:

- De første måneder så rimelige ud, men markedet gik herefter helt ned resten af året. Vi fik stand by på flere projekter. Projekter som vi havde kontrakter på, og hvor vi havde investeret mange tegnestuetimer, forklarer virksomheden i sin ledelsesberetning.

Forventer et mere stabilt 2011
Underskuddet lyder på -2,4 mio. kroner og betegnes som ”særdeles utilfredsstillende”, men trods den negative udvikling ser Acer Design positivt på mulighederne.

Virksomheden har i de forgangne år formået at etablere sig på det nordamerikanske marked, hvor et samarbejde med møbelproducenten Teknion har ført til flere spændende projekter samt tre store designpriser i 2010:

- Markedet er trængt, men der er muligheder flere steder. Acer Design har i slutningen af 2010 fået flere nye kunder og opgaver, ligesom vore aktiviteter i Nordamerika/USA er kørende langt frem i 2011. Vi forventer en langsom, men mere sikker, tilbagevenden til et mere stabilt marked for designydelser, oplyser ledelsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079