23948sdkhjf

JKE ansætter ny salgsdirektør

I Jerslev ved Brønderslev er 44-årige Jess Gregersen tiltrådt som ny salgsdirektør hos køkkenproducenten JKE.

Han kommer til det nordjyske efter 11 år hos byggematerialeproducenten Knauf, heraf de sidste fire år som kommerciel direktør, og får nu det overordnede ansvar for JKE’s salg af køkkener samt badeværelses- og garderobeløsninger til private og erhvervskunder i Norden.

Ifølge administrerende direktør Claus Beier er Jess Gregersen udset som en vigtig faktor i realiseringen af JKS’s 2020-strategi, der kort fortalt har som mål at få flere i Norden skal vælge et køkken fra JKE.

- Jess Gregersen har en stærk kommerciel og ledelsesmæssig profil og har erfaring inden for detailhandel og samarbejde med forhandlere fra en karriere i byggebranchen. Jeg har stor tiltro til, at han er den helt rigtige at sætte i spidsen for vores salgsambitioner, siger Claus Beier.

Tror på potentialet
I lighed med flere af konkurrenterne satser JKE i disse år på ekspansion i Danmark og resten af Norden. Fokus rettes særligt mod de større byer.

- Byggeriet har det godt i disse år – især i og omkring de større byer. Sammen med forhandlerne og andre dygtige kolleger skal vi udnytte den gunstige markedssituation og vinde nye kunder, siger Jess Gregersen.

JKE’s nordiske vækstambitioner har været en afgørende faktor for, at han har valgt at takke ja til udfordringen:

- Og der er rigtig meget godt at bygge ambitionerne på. Det er et køkkenbrand, der har potentialet til at blive langt mere kendt i de kommende år for stærkt nordisk design, solidt håndværk og høj kvalitet. Vi har alle forudsætninger for at tage markedsandele og øge salget til både private- og erhvervskunder, siger salgsdirektøren, der er tiltrådt jobbet i februar måned.

Jess Gregersen har en HD inden for afsætningsøkonomi samt organisation og ledelse. Han efterfølger Jesper Lawcock, der er blevet fritstillet.

JKE blev etableret i 1970 under navnet Jerslev Byggeindustri og har siden 2000 været en del af svenskejede Ballingslöv International.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078