23948sdkhjf

Flot fremgang hos østjysk møbelfirma

Trods et svært marked kan International Furniture fremvise en vækst på 20 % i 2010 og forventer endnu et godt år i 2011.
Som mange andre i branchen måtte International Furniture se aktivitetsniveauet falde en smule i 2009, men i 2010 er det igen lykkedes at få pilen til at pege i den rigtige retning.

Ifølge direktør Henrik Bøgild Nielsen kan en stor del af æren tilskrives virksomhedens nye salgschef, René Secher, der er kommet til Djursland med nye indgangsvinkler til kollektionen og det generelle salgsarbejde:

- Vi har fået vendt og drejet nogle møbler, og det har folk fået øjnene op for. Vi har satset på nye salgsmaterialer, der er mere overskuelige og salgbare for sælgerne, forklarer René Secher, der betegner sit første år hos International Furniture som inspirerende:

- Jeg har fået mulighed for at sætte nogle nye skibe i søen og kan se, at mange af de ting, vi har gjort, er lykkedes. Det er altid rart at gøre en forskel og se, at de projekter, vi satser på, også skaber noget salg, fortsætter han.

Stor ordre fra Fitness World
International Furniture er grundlagt i 1981 og baserer sin forretning på engroshandel med møbler til kontor-, konference-, café- og hotelområdet samt uddannelsesinstitutioner. Virksomheden har en mindre egenproduktion men sammensætter primært sin kollektion via import fra udenlandske producenter.

Henrik Bøgild Nielsen, René Secher og resten af de ti medarbejdere kan se tilbage på et 2010, hvor det lykkedes at øge omsætningen med godt 20 %.

Fremgangen er sikret via flere spændende projekter – blandt andet en ordre på nye cafémøbler til 60 centre i fitnesskæden Fitness World, der er kommet i hus via forhandleren Bomaxx på Fyn. International Furniture er dermed blevet belønnet for at forfølge de muligheder, der altid vil opstå – også i krisetider:

- Der bliver solgt møbler hver eneste dag, og hvis vi er dygtige, så er det os, der sælger dem. Hvis du hænger med mulen, smitter det af ude hos kunden. Tager du i stedet nogle initiativer – i vores tilfælde nye indgangsvinkler på vores salgsmateriale – så gør vi det nemmere og mere overskueligt for vores kunder, lyder René Sechers opskrift på succes.

Tror på yderligere vækst i 2011
Her, få uger inde i det nye år, ser det fortsat lyst ud for International Furniture. Virksomheden er gået ind til 2011 med en god ordrebeholdning, og det skaber forventninger om yderligere fremgang:

- Vi har gang i nogle fine projekter og ser fortrøstningsfuldt på mulighederne i 2011, lyder vurderingen fra René Secher, som forventer, at de nye salgsmaterialer, som er helt færdige i løbet af foråret, vil skabe et langt bedre udgangspunkt for den videre udvikling.

Han tilføjer, at de allerede gennemførte tiltag blandt andet har øget fokus på nogle produkter, som ikke har været så synlige tidligere:

- Flere kunder er blevet overraskede over bredden i vores kollektion, selvom der som oftest har været tale om møbler, vi har haft i vores kollektion i flere år. Vi har bare ikke været gode nok til at fortælle det til kunderne. Det er vi meget bedre til nu, slutter René Secher.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063