23948sdkhjf

International Furniture har plads til meget mere

Går alt den rigtige vej har møbelgrossisten masser af plads til at udvide på Norddjurs

Forretningen er i god gænge hos International Furniture. Overskuddet vokser stabilt hos møbelgrossisten, og bestræbelserne på at dreje forretningen i en mere miljøvenlig retning tager form. 

Alle møbelherlighederne viser firmaet frem i eget showroom på Norddjurs, men sådan har det ikke altid været, fortæller salgschef René Secher til Wood Supply. 

Da han startede i firmaet for otte år siden var der kun udstilling på ejeren Henrik Bøgild Nielsens kontor, men senere fik man indrettet 100 kvadratmeter udstilling i de gamle lokaler. Med en større udvidelse for godt tre år siden fik møbelgrossisten både nye lagerhaller, nye administrationslokaler og et 500 kvadratmeter showroom. Bliver det nødvendigt, er man klar til at rykke igen. 

2.000 kvadratmeter mere
- Pt. er der plads nok i vores showroom. Men kommer der hul igennem med eksporten - og lidt andre ting - er det ikke utænkeligt, at vi bygger til igen, siger René Secher og tilføjer, at International Furnitures ejer, Henrik Bøgild Nielsen, har købt byggegrunde, så der kan komme samlet 2.000 kvadratmeter mere til. 

Det hele skal dog hænge sammen for firmaet. Man vil være sikre på at have og tjene pengene først. 

- Men så er Henrik (Bøgild Nielsen, red.) også klar til at investere, understreger René Secher.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109