23948sdkhjf

Innovation Camp præsenterer prototype på tv

Resultatet fra september måneds Innovation Camp COtree vises onsdag frem i Aftenshowet på DR1.
Når Danmarks Radio på onsdag blænder op for Aftenshowet er møbelbranchen på tapetet.

Denne aften afsløres resultatet af Innovation Camp COtree, hvor studerende i september måned skabte et nyt møbel til DRs studie på Rådhuspladsen i København.

Siden camp’en har Bruno Hansen Snedkerier arbejdet på højtryk for at klargøre en prototype af vindermøblet ”Unfold”:

- Det har været en spændende proces, hvor det især blev en udfordring at gøre konstruktionen stabil, forklarer administrerende direktør, Hans Jørgen Hansen.

Han har været involveret i alle faser af Innovation Camp COtree og fået en mængde gode erfaringer ved at samarbejde med de studerende:

- De har været meget engagerede, og deres fokus er jo på det kreative og visuelle. I og med at deres viden om produktionsteknik er så lav, kommer noget nyt i spil, som er inspirerende for os, forklarer han.

Lærerigt - og lidt utrygt
En af de studerende er Astrid Hall, som er fascineret af processen med at skabe en prototype:

- Det er en anelse utrygt at overlade det, som man selv har skabt, til nogle andre. Men dejligt at se, at virksomheden har taget nogle rigtig gode valg, der hvor det haltede, forklarer hun.

Prototypen af DR-studiets nye møbel består af MDF belagt med guldmalet asketræ. Møblet afsløres som nævnt i DR’s Aftenshowet på onsdag, hvor de involverede kommer forbi for at fortælle om forløbet.

Innovation Camp COtree er arrangeret af Udviklingscenter for Møbler og Træ (UMT) for at vise, hvordan den danske træ- og møbelbranche summer af kreativitet og tværfagligt samarbejde.

Eventen blev afviklet i september måned på Rådhuspladsen i tilknytning til Copenhagen Design Wee. Innovationsprocessen fra idé til færdige computertegninger blev tilendebragt på syv dage, hvorefter Bruno Hansen Snedkerier gik i gang med at fremstille prototyper.

Læs mere om Innovation Camp COtree:
Møbelbranchen vakte opsigt på Rådhuspladsen
UMT udvikler møbler på Rådhuspladsen
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097