23948sdkhjf

Krakket inventarfirma samles op og bliver genstartet

Derfor vil Sander Design købe og trimme de konkursramte aktiviteter.
Firmaet lavede især komponenter til inventarmagere, men det sluttede brat for Compo Tech i Herning, som gik konkurs kort før sommerferien og kort før sit 25 års jubilæum.
Nu bliver aktiviteterne så samlet op af en mangeårig aftager og samarbejdspartner. Inventarproducenten Sander Design i østjyske Hinnerup fører forretningen videre.

- Vi er meget glade for at Sander Design har overtaget virksomheden, så vi har sikret en lang række jobs. Jeg har som leverandør haft min gang hos Sander Design i en årrække, og når betingelserne var, som de var, kunne vi ikke få en bedre ny ejer, siger Henrik Knudsen, som før var medejer og som nu er ny adm. direktør hos genoplivede Compo Tech.

- Samtidig er jeg meget taknemmelig for den opbakning, vi har fået fra vores kunder og leverandører. De har holdt ved, og det er dejligt at kunne fortsætte samarbejdet med dem, som også gør starten på det nye selskab langt nemmere.

For Sander Design er overtagelsen en mulighed for at gøre sit forretningsområde bredere.

- Derfor kom det meget belejligt med Compo Tech, som på alle måder passer ind i vores virksomhed. Samtidig vil jeg sige, at jeg synes, det er trist, at virksomheden ikke kunne overleve. Det havde de fortjent. Vi har altid haft et godt samarbejde med dem, og de har leveret et professionelt håndværk - altid til tiden og i topkvalitet, samtidig med, at de er de eneste i norden, der kan lave 3D folierede komponenter til vores løsninger, siger Sander-direktør Torben Sander.

Overtagelsen betyder blandt andet, at Sander Design kan lave sin egen træforarbejdning i stedet for at købe det udefra.

- Vi kommer i Danmark også til at producere træløsninger til vores baltiske datterselskab, hvilket er en god synergi. Derforuden ser jeg et helt nyt forretningsområde med produktion af fronter til køkken- og badbranchen i Skandinavien. Det er ikke et område, vi har været på før, og jeg ser frem til at implementere forretningsområdet i paletten af løsninger, vi kan tilbyde vores kunder, siger Torben Sander.

For at gøre en dårlig forretning god, er det Compo Techs strategi at droppe mindre ordrer og satse på større, så der ikke kræves den samme grad af omkostningstung håndtering. Derfor starter man op igen med et mindre mandskab i administrationen.

Compo Tech er især specialiseret i 3D-folierede produkter på ordrebasis.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079