23948sdkhjf

Underleverandør hædres for lavere energiforbrug

Herning-virksomheden Compo Tech præmieres for at have reduceret CO2-udslippet med næsten 100 tons.
På baggrund af projektet ”Energiledelse med omtanke” formåede Compo Tech i 2010 at skære sit energiforbrug ned med cirka 340.000 kWh.

Virksomheden, der leverer komponenter til møbel- og træindustrien, har på den baggrund reduceret sin CO2-udledning med cirka 99 tons, og det udløser nu et diplom fra Klimanetværk Herning.

Det sker den 26. maj hos Herning Kommune, hvor også Midtjydsk Beton og Elementfabrik præmieres for at have opnået en besparelse på cirka 49 tons CO2.

Stor indsats for at spare på energien
Det er EnergiMidt, der har hjulpet de to virksomheder med energibesparelser, og det midtjyske energiselskab har været med hele vejen gennem processen, fortæller kvalitetskonsulent Minna Birch:

- Vi gennemgår energiforbruget og finder besparelsesmuligheder i den enkelte virksomhed. Vi hjælper med handlingsplan og kommunikation til medarbejderne samt sørger for den vigtige opfølgning. Dermed er vi med til at sikre, at gode intentioner bliver til reelle besparelser, siger hun.

Klimanetværk Herning er et samarbejde mellem kommunen og en række lokale aktører, der gerne vil bidrage til at gøre en lokal indsats for klimaet. Klimanetværk Herning har som overordnet formål at bidrage til nedbringelse af udslippet af CO2 og andre drivhusgasser samt til opbremsning af klimaændringerne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078