23948sdkhjf

MH Møbler fik hjælp til den grønne omstilling

En håndsrækning fra region midt er resulterede i en ny grøn møbelserie og en række nye grønne designere.
I det nationale program Grønne Forretningsmodeller, som regionerne og Erhvervsstyrelsen står bag deltager i alt 15 virksomheder heraf ni midtjyske virksomheder. En af de dem er MH Møbler i Hesselager, som har fået hjælp til den grønne omstilling.

Det skriver Finans.

MH Møbler blev stiftet af Mogens Hansen i 1961 i Solbjerg og har siden 2011 ligget i Hesselager. I dag er det grundlæggerens søn Michael Hansen, der står i front, men visionen er den samme: 100 procent danskproduceret kvaltitetshåndværk, hvor hvert møbler skabes i tæt dialog med den kommende ejer.

Men nu har virksomheden fået en lidt grønnere vision og det takket være Erhvervsstyrelsen, Region Midt og programmet Grønne Forretningsmodeller.

- Vi har ikke ressourcerne til at løfte den store opgave selv, så uden hjælp ville vi ikke kunne tilknytte de grønne designere til at hjælp med at udvikle vores nye grønne møbelserie Purpose Design samt udvikle planen for hvordan MH Møbler bliver en grøn virksomhed, siger Michael Hansen.

Udover den nye grønne møbelserie har virksomhedens nye sofaserie Fonto, designet af Anders Nørgaard, også fået et grønt strejf med øko-tex-skum og FSC-certificeret træ.

Og det er netop her i det grønne at Michael Hansen finder en stor del af virksomhedens stratetgiske satsning. En satsning, der skal være med til at åbne op for eksportmarkederne, hvor fremtidens vækst ligger for MH Møbler.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078