23948sdkhjf

Gammelt genbrugstræ bliver nu til køkkener

Et samarbejde med en kendt dansk køkkenproducent og et utraditionelt snedkeri skal skabe helt unikke køkkener.
Ikke to køkkener skal være ens, når Sønderborg Køkkenet nu samarbejder med Woodliving, der laver møbler af genbrugsmaterialer.

Samarbejdet handler groft sagt om, at Sønderborg Køkkenet designer et helt unikt køkken for en kunde. Woodliving producerer elementerne i sit snedkeri. Og sluttelig monteres det hos kunden af køkkenfirmaet.

Materialerne, som anvendes, kan eksempelvis være udrangerede gulve eller loftsbjælker fra kirker, slotte eller bondehuse.

Hos Sønderborg Køkkenet var direktør Johnny Petersen først skeptisk over for idéen. Hvordan skulle gammelt træ kunne passe ind i firmaets måde at lave køkkener?

- Men inden længe gik snakken med spændende idéer og vi kunne se muligheder for at skabe noget nyt og anderledes i en tidsånd, hvor genbrug har fået større værdi og påskønnelse, siger han.

- Jeg har altid været betaget af træmaterialet og derfor er det også en fornøjelse at opleve, hvordan gammelt træ kan vækkes til live igen og hvordan dygtige håndværkere, som Peter og Jeppe Rose formår at genanvende træet i ny sammenhæng. Hvis nogen har sans for at sammensætte og håndbearbejde genbrugstræ, så er Woodliving det perfekte match til Sønderborg
Køkkenet.

At vælge særligt køkken af genbrugstræ tilhører ikke nødvendigvis noget bestemt prissegment. Designet tager udgangspunkt i det budget, som kunden har til rådighed, meddeler Sønderborg Køkkenet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078