23948sdkhjf

Nyansættelser i træ- og møbelbranchen

Få overblikket over de seneste jobrokader i branchen.
DT Group
Helene Holmen er ansat som head of tax. Hun er uddannet cand.jur. og kommer senest fra en stilling som tax manager i Clipper. (Kilde: Børsen).

Anne Burlin er ansat som head of accounting & compliance. Hun er uddannet MSc. i economic & business administration og kommer fra en stilling som chief controller hos Netto. (Kilde: Børsen).

Glaseksperten
Ole Engelbreth er ansat som ekstern sælger og får til opgave at udbygge kundegrundlaget på Sjælland og Fyn. Han har de sidste mange år arbejdet hos Allglass.

Inwido Denmark
Nicolaj Andersen, 26 år, er ansat i en nyoprettet stilling som udviklingsingeniør og bliver en del af R&D-teamet, som er Inwidos udviklingsafdeling. Her kommer han primært til at stå for projektstyring, konceptudvikling samt dokumentation af produkter og kvalitet. Ydermere skal han medvirke til energioptimering af eksisterende og nye produkter samt teste døre, vinduer og beslag.

Nicolaj Andersen er nyuddannet civilingeniør inden for byggeri og anlæg med speciale i indeklima og energi ved Aalborg Universitet. Hans kandidatspeciale omhandlede dynamiske facader.

STM Vinduer A/S
Kurt Vase er ansat som intern sælger med udgangspunkt fra projektkontoret i Horsens. Han har 25 års erfaring fra branchen og kommer senest fra en stilling i Bøjsø Døre og Vinduer.

Wood Step A/S
Rasmus Pilegaard, 37 år, er ansat som trappemontør med ansvar for trappemontagen i hele Jylland.

Michael Støvring Nielsen, 26 år, er ansat som trappemontør i Jylland.

Majbritt Hagensen er ansat som bogholderiassistent.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093