23948sdkhjf

Nyansættelser i træ- og møbelbranchen

Læs i dag om nye medarbejdere hos Cube Design, Keflico, Lindlarsen og Træ Design.
Cube Design
Thor Rasmussen er pr. 1. oktober tiltrådt som produktionsleder. Han afløser Steen Eriksen.

Josefine Maurer er pr. 1. oktober tiltrådt som arkitekt.

Keflico A/S
Henrik L. Nørager er pr. 1. oktober ansat som salgsspecialist i forhandlersalg og vil indgå som del af Keflicos interne salgsafdeling med fokus på tømmerhandlere.

Han har tidligere været ansat hos XL-Byg i Farsø og Løgstør samt arbejdet som ufaglært tømrer hos Scandibyg.

Lindlarsen
Michael Melbye, 32 år, er pr. 1. oktober tiltrådt som servicetekniker på Sjælland. Han er uddannet automatik-tekniker og kommer fra en lignende stilling med servicering af industri-udstyr.

Henrik G. Thomsen, 41 år, er pr. 1. oktober tiltrådt som salgskonsulent for anlæg og maskiner og skal primært have ansvar for kunderne i Sydjylland og på Fyn. Han har en baggrund i træindustrien og kommer senest han fra en stilling som projektsælger hos Scandibyg.

Claus Winkler, 48 år, er pr. 1. oktober tiltrådt i kundesupport, hvor han primært skal arbejde med reservedele, serviceplanlægning og teknisk support. Claus Winkler har gennem en årrække været ansvarlig for service og reservedele hos Tvilum.

Træ Design
Kathrine Winther er blevet ansat som grafisk designer. Hun har en fortid i reklamebranchen og får ansvaret for at sikre den røde tråd i virksomhedens visuelle udtryk. (Kilde: Designbase).

Lars G. Bennetzen er ansat som møbeldesigner og produktudvikler. Han er uddannet møbelsnedker og kommer med mange års erfaring fra møbelbranchen. (Kilde: Designbase).

Træ Design er hovedkontoret for Trævarefabrikernes Udsalg, som er fordelt i hele landet med ti franchisebutikker og en onlineshop.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078