23948sdkhjf

Søstrene Grene indtager Holland

Fra én til fire butikker på halvanden måned.
Søstrene Grene er populære i Holland, og nu åbner kæden yderligere tre butikker.

Butikkerne skal ligge i Zwolle, Den Haag og Amsterdam.

Kæden går dermed fra en til fire butikker i Holland på bare halvanden måned og anslår, at man kan åbne mellem 20-30 butikker inden for de kommende år i Holland.

- Vi er enormt glade for den modtagelse, vores butikker har fået på de internationale markeder. Udvidelsen i Holland er et resultat af den store efterspørgsel på nordisk design og kvalitet til rimelige priser kombineret med en sanselig indkøbsoplevelse, som er DNA’et i vores koncept. Vi er naturligvis meget glade for, at vores feminine og æstetiske designs, som er præsenteret i det unikke Søstrene Grene-univers, appellerer til hollændernes smag, siger adm. direktør, Mikkel Grene i en pressemeddelelse.

Den kendte kæde har tidligere åbnet butikker i bl.a. Tokyo, Madrid og Paris med stor succes. Butikken i Zwolle åbnede tidligere i september og de to andre butikker åbner i oktober.

- Vi er meget spændte på at lancere de nye butikker. Vi oplevede lange køer, da vi for nyligt åbnede i Zwolle. I Den Haag åbner vi en stor flagship-store i en smuk og klassisk bygning, hvor vi har lejet over 700 m2, og i Amsterdam har vi fundet en drømmeplacering på en af de populære gågader, siger Mikkel Grene.

Søstrene Grene har i dag 91 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Island, Frankrig, Spanien og Japan. Ledelsen forventer at have over 100 butikker inden for de næste par måneder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079