23948sdkhjf

Minimalisme fra Hammel Møbelfabrik

Opbevaringen går i sort med møbelserien Mistral fra Hammel Møbelfabrik, der forfølger den nye sorte enkelthed i boligindretningen.
Et nyt minimalistisk udtryk er på vej tilbage i boligretningen og det betyder en forstærkning af farverne hvid og sort. Som et resultat af dette, vil møbelserien Mistral i løbet af sensommeren udvides med en ny, sort linie, som allerede i dag er på vej ud i de norske møbelbutikker.

- Den nye minimalistiske linie er ikke identisk med den vi oplevede i 1990’er. Færre elementer, klare farver, rene linier og et stilrent udtryk gør sig gældende, og dette passer perfekt til Mistral, som er en skandinavisk møbelserie med fokus på enkelthed, fortæller adm. direktør Safak Suner, Hammel Møbelfabrik.

Mistral er opbevaringsmøbler som reoler, kommoder, skabe etc., hvor overfladerne hvid, sæbebehandlet eg og lys bøg hidtil har domineret salget.

- Mistral i sort appelerer til et udadvendt publikum som også er internationalt orienteret. Vi oplever ofte, at moderne by-mennesker reagerer ens på tværs af landegrænser og på grund af dette forberedes møbelserien til salg – ikke bare i Norge, men også i det øvrige Skandinavien, siger Safak Suner.

Kilde: Hammel Møbelfabrik

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079