Byggeri Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik  
 

Jysk vil ansætte danskere i Norge

- Af Redaktionen

En lav arbejdsløshed kombineret med en stærk udvikling i Jysks 76 norske butikker betyder, at møbel- og sengetøjskæden nu søger danskere til sine norske butikker.


En attraktiv løn, bonus efter to års ansættelse, tilskud til rejser hjem til Danmark og grundkursus i norsk er blandt nogle af de tilbud, som Lars Larsen og Jysk vil give til danskere, som har lyst til at arbejde for en af kædens 76 norske butikker.

Jysk i Norge er inde i en stærk udvikling i disse år. Det skyldes blandt andet en god vækst i norsk økonomi – modsat mange andre lande, der som bekendt stadig er ramt af dønningerne fra finanskrisen.

- Det betyder, at arbejdsløsheden i Norge er meget lav – og det kan derfor være svært for Jysk at rekruttere gode talenter, siger Lars Dahl Christensen, der er HR Manager for Jysk i Norge.

Han fortæller, at det er svært at sætte tal på, hvor mange ledige arbejdspladser, Jysk har i Norge – for Jysk mangler løbende både faglærte og ufaglærte medarbejdere på alle niveauer til sine norske butikker.

En attraktiv pakke
Gennem et samarbejde med Vendsyssels såkaldte Norgesprojekt vil Jysk forsøge at skabe interesse for jobmulighederne. Norgesprojektet er et tværkommunalt projekt i regi af de lokale beskæftigelsesråd i Brønderslev, Frederikshavn og Hjørring. Projektet har til formål at skabe jobmuligheder for danskere og udvikle samarbejde og kompetencer – på begge sider af Skagerrak.

Læs også: Jysk udvider med lager i Horsens

Norgeskonsulent Stein-Erik Linna, der er ansat til blandt andet at formidle norske job, forventer, at der vil være stor interesse for mulighederne i Jysk blandt danskere. Det skyldes, at Jysk har lavet en løsning, der er nem at gå til.

Læs også: Jysk forbereder indtog i Grækenland

- Norge mangler arbejdskraft inden for flere sektorer – og mange danskere søger derop. Men Jysk har strikket en helt konkret pakke sammen, som er meget attraktiv – blandt andet hjælper de med alt det praktiske lige fra afrejsen til at finde en bolig og kontakt til diverse myndigheder, fortæller Stein-Erik Linna.

FAKTA
Fredag den 16. august klokken 10.30 afholder Jobcenter Hjørring informationsmøde for interesserede, hvor en dansk Jysk-ansat i Norge, HR Manager Lars Dahl Christensen og Norgeskonsulent Stein Erik-Linna vil fortælle om mulighederne.

Og interesserede fra hele landet er velkomne – bare man tilmelder sig hos Jobcenter Hjørring inden - på telefon 7233 6190.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 9.245 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Kompositter på banen

22. august 2014 10:00
Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg

Kompositter med træplast, glasfiber og kompositter baseret på biomasse. Ved tre ganske forskellige oplæg kan du høre om den nyeste udvikling på kompos ...

CNC-temadag hos Skive Tekniske Skole

22. august 2014 08:50
Homag Danmark A/S

Succesen gentages hos Skive Tekniske Skole, der i samarbejde med en række leverandører sætter fokus på optimering og anvendelse af CNC-maskiner.

Vi giver din robot en hånd!

22. august 2014 09:33
Dansk RobotTeknik ApS

Dansk RobotTeknik tilbyder Robotiq Gripper monteret med ”fingre”, som kan håndtere runde emner i au­toma­tikpro­cessen – hør mere på Automatik 2014.

22. august 2014
21. august 2014
20. august 2014
19. august 2014