23948sdkhjf

Britisk stjernefrø gæster ny dansk designmesse

Benjamin Hubert har vundet adskillige designpriser. Til august kan han opleves på DesignTrade Copenhagen, når messen afholdes for første gang i Bella Center.
For få år siden blev han kendt i designbranchen som “the one to watch”. I dag er Benjamin Huberts designs både international kendt og anerkendt, og den 28. august 2013 lægger han vejen forbi den nye designmesse i Bella Center, DesignTrade Copenhagen.

Benjamin Hubert har studeret industriel design og teknologi ved Loughborough University og haft sit eget designatelier i London siden 2009. Hans arbejde har især fokus på industriel design inden for møbel og belysning, og han har modtaget flere designpriser som for eksempel Design of the Year (British Design Awards 2010), Best Product (100% design/Blueprint awards 2009) og EDIDA International Young Designer of the Year 2010.

På DesignTrade vil Benjamin Hubert fortælle om sine produkter og arbejdet med disse:

- Publikum kan se frem til en præsentation af de mange forskellige designprojekter, vi arbejder med på atelieret, samt processen bag i forhold til konstruktion, kontekst og materialebrug, fortæller Benjamin Hubert.

Den unge designer ser frem til at besøge både DesignTrade og København:

- Jeg synes, det er spændende med en ny designmesse i København, og jeg er spændt på at se resultatet til august. Derudover er jeg glad for København som by, da design her er en del af kulturen, og jeg besøger byen et par gange hvert år, siger Benjamin Hubert.

Udover Benjamin Hubert kan de besøgende også opleve blandt andre materialeekspert Erik Müller fra Futation, som vil fortælle og fremvise de nyeste materialer, og arkitekt, designer og journalist Thomas Dickson, der vil holde foredrag om fremtiden for dansk design.

DesignTrade Copenhagen afvikles for første gang den 28.-30. august i 2013.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093