23948sdkhjf

Solopol® GFX™

Tilbage til virksomhedsprofilen.

En unik og kraftig skumhåndrens, der fjerner snavs samtidig med at den passer på huden.

Anvendelse: Til brug på industrielle arbejdspladser for at fjerne kraftig snavs

Yderst effektiv opløsningsmiddelfri formulering - Specielt formuleret med milde, hudvenlige ingredienser til at give samme renseeffekt som normalt forbindes med opløsningsmiddelbaserede produkter. Fjerner effektivt olie, fedt, carbon black og smøremidler.

Patenteret skumteknologi - Dispenseres som et behageligt skum og giver en hurtig rengøring i forhold til traditionelle produkter. Skylles let væk og efterlader ingen rester på hænder eller i vasken.

Meget økonomisk - Et tryk på dispenseren giver den optimale mængde, der kræves til effektiv håndvask, hvilket giver over 43% flere håndvaske sammenlignet med traditionel håndrens.

Foretrukket af brugere - Tests viser at 87% af brugerne foretrækker Solopol® GFX™ sammenlignet med deres nuværende håndrens.

Indeholder naturlig majsgranulat og olivensten som skrubbemiddel - Naturlig, ikke-slibende og biologisk nedbrydeligt majsgranulat og olivensten som skrubbemiddel er unikt suspenderet i skummet og giver en effektiv og dybderensende effekt uden at ødelægge huden eller skade miljøet.

Plejende formulering -  Klinisk testet til at være ikke-irriterende og mild mod huden. Tests viser, at 78% af brugerne synes at Solopol® GFX™ efterlader hænderne med en behagelig følelse efter brug.

Indeholder blødgørende ingredienser -  Hjælper til at forebygge udtørring og efterlader huden med en behagelig glat fornemmelse.

Besøg vores hjemmeside og find mere om Solopol® GFX™

Fakta om SC Johnson Professional A/S

Adresse
SC Johnson Professional A/S
Agerhatten 27B
5220 Odense SØ
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Odense Kommune

Telefon: +45 64722400

CVR nummer: DK80837410

P nummer: 1002606964

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Nanna Sloth Andersen

Sara Cecilie Hansen
Afdeling: Marketing
Stilling: Skandinavisk Marketingkoordinator

Send til en kollega

0.062