23948sdkhjf

Pakning

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Hos Hosta Industries ønsker vi at være foretrukken samarbejdspartner for vores kunder. Derfor tilbyder vi, som en del af en samlet løsning, kundespecifik pakning af både kompliceret og mere simpel karakter, da vi forstår, at vores kunder har forskellige behov.

Har du behov for pakninger i kits til forskellige montagesteder eller pakning af produkter, så de er klar til slutkunden, kan vi varetage dette for dig. Vi pakker ud fra jeres specifikationer og medtager eksempelvis montagevejledning, skruer eller lignende og pakker i den emballage, I ønsker og har behov for. 

Ved at lade os varetage processen, sparer du som kunde en håndtering og dermed tid i den samlede forsyningskæde, således du kan prioritere andre vigtige opgaver. 

Vi foretager pakninger i miljøvenlig emballage, da vi har stort fokus på at benytte de mest miljørigtige metoder. Vores miljøpolitik stiller krav om bæredygtighed og genanvendelighed, såvel i produktion som administration.

Vi er den rette partner, hvis du efter produktionsgennemførelsen har brug for professionel pakning og emballering af dine produkter. Det er af største vigtighed for os, at du som kunde altid har en positiv oplevelse i samarbejdet med os, og derfor går vi til alle opgaver med samme kompromisløse fokus på detalje og kvalitet.

Fakta om Hosta Industries A/S

Adresse
Hosta Industries A/S
Gørtlervej 1
9320 Hjallerup

Region
Danmark
Nordjylland
Brønderslev Kommune

Telefon: +45 98281677

CVR nummer: DK14119094

P nummer: 1000683228

Ansatte: 78

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Camilla Linda Jespersen
Direkte telefon: +45 40748414

Christian Mosevang Christian Mosevang
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 20111799

Send til en kollega

0.125