23948sdkhjf

3D måling

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Hos Hosta Industries er kvalitet en vigtig faktor og et konstant fokus. Derfor har vi investeret i en målemaskine – en ZEISS ACCURA – til 3D emneopmålinger, så vi kan følge op på og dokumentere, at den producerede kvalitet stemmer overens med de krav, som tegningerne foreskriver, og du som kunde forventer.

Kravene til produkter bliver højere og højere og tolerancerne mindre og mindre, og vi ved, at både vi, og du som kunde, skal kunne leve op til disse krav. Derfor kan vi med målemaskinen til 3D måling tilbyde og sikre yderst præcise måleresultater selv på de mest komplekse emner, så de kan opfylde de høje krav til præcision og sikkerhed.

Vi tilbyder målerapporter og dokumentation for at sikre, at dine produkter lever op til den ønskede kvalitet og de kritiske sikkerhedspunkter, som produktet er påkrævet at overholde. Vi tilbyder 3D måling med testrapporter på alt fra prototyper over enkeltdele til serieproduktion.

Ved den dokumenterede kvalitetssikring kan vi typisk spare dig for mange penge i din egen kvalitetsafdeling. Det vil ofte muliggøre, at kritiske og kostbare emner kan leveres direkte fra os til din opgave eller slutkunde.

Vi er i stand til at foretage 3D måling i materialer som sort stål, rustfri stål og aluminium. Hvis du er interesseret i opmåling i andre materialer, er du meget velkommen til at tage kontakt til os, og vi kan undersøge mulighederne.

Fakta om Hosta Industries A/S

Adresse
Hosta Industries A/S
Gørtlervej 1
9320 Hjallerup

Region
Danmark
Nordjylland
Brønderslev Kommune

Telefon: +45 98281677

CVR nummer: DK14119094

P nummer: 1000683228

Ansatte: 78

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Camilla Linda Jespersen
Direkte telefon: +45 40748414

Christian Mosevang Christian Mosevang
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 20111799

Send til en kollega

0.063