23948sdkhjf

Værktøjsfremstilling

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Fremstilling af stanseværktøjer er et vigtigt produktområde for Hosta Industries A/S. Værktøjerne fremstilles enten til ekstern brug i kundens virksomhed eller til intern brug ved serieproduktion hos Hosta. Vi fremstiller værktøjer til mekaniske og hydrauliske pressere, som f.eks. snit- og stanse-værktøjer, lokkeværktøjer, bukkeværktøjer, trækværktøjer, kombinerede værktøjer samt følge- og transfer-værktøjer.

Vores specialistviden og dygtige værktøjsmagere sikrer, sammen med vores velassorterede maskinpark, at værktøjsfremstillingen optimeres præcis efter kravene til emnets konstruktion og i forhold til produktionsmængden.

Vi opbygger og konstruerer enkle snit- og stanseværktøjer og udarbejder – på baggrund af vores store erfaring inden for snit- og stanseværktøjer – manuelle og/eller CAD-baserede tegninger. Desuden tilbyder vi kunderne rådgivning og samarbejde omkring produktudvikling, materialevalg og prototypefremstilling. Vi er kort sagt med hele vejen – fra idé til færdigt produkt.

Hosta Industries A/S har mere end 40 års erfaring i fremstilling af værktøjer til industrien i hele Europa, og med den nyeste teknologi finder vi let den bedste løsning til netop din opgave. Skal emnet laserskæres og efterfølgende have operationer fortaget i et værktøj – så klarer vi også det.

Fakta om Hosta Industries A/S

Adresse
Hosta Industries A/S
Gørtlervej 1
9320 Hjallerup

Region
Danmark
Nordjylland
Brønderslev Kommune

Telefon: +45 98281677

CVR nummer: DK14119094

P nummer: 1000683228

Ansatte: 78

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Camilla Linda Jespersen
Direkte telefon: +45 40748414

Christian Mosevang Christian Mosevang
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 20111799

Send til en kollega

0.063