23948sdkhjf

Limrådgivning til din produktion

Tilbage til virksomhedsprofilen.


For os er det ikke nok at levere et ton lim og sige ”vi ses næste gang”. Vi fordyber os i jeres virksomhed og ser på, hvilke behov I har. Ofte finder vi en deltalje, en arbejdsproces eller måske en ny mulighed, som I ikke selv havde overvejet – fordi vi er specialister i vores fag.

Vi plejer lidt kækt at sige, at vi sælger 20 pct. produkt og 80 pct. viden. For vores rådgivning og viden er det, vi lever af. Vi sætter stor ære i at levere kompetent rådgivning om vores produkter, så vores kunder får værdi ud af det.


Når I tjener penge, tjener vi også pengePKI Supply A/S har de bedste produkter på markedet. Det er lime og klæbestoffer, der kan gøre en økonomisk forskel både nu og på sigt. Men produkterne skal naturligvis anvendes korrekt, og her vil vi gerne hjælpe.

Vi er gerne med i hele processen fra udvælgelsen, tests og optimering til den endelige brug af limen. Som et eksempel underviser vi gerne i produktionen om korrekt brug af limen. Det giver jer som virksomhed en ekstra tryghed, som vi gerne vil bidrage med.

For os er det vigtigt at slå fast, at vi ser vores kunder som samarbejdspartnere. Sammen med jer har vi et fælles mål om, at jeres forretning skal vokse. Vores tanke er: Når I tjener penge, tjener vi også penge!


Vi er mennesker – og vi lytter til dig


Hos PKI Supply A/S er vi mennesker. De fleste af os har været i virksomheden i mere end 15 år, og vi har ikke delt vores kunder ind efter geografi. I stedet forsøger vi at matche jeres udfordringer med den rådgiver, der bedst kan hjælpe jer.

Vi er mennesker, der tør involvere og interessere sig for din verden og din virksomhed. For kun på den måde kan vi sammen skabe optimal sparring – og hvem ved – måske ny lim, der er smartere, sundere, bedre og mere økonomiske til din virksomheds fordel.

Sådan arbejder vi hos vores kunder – Vi har også plads til dig.

Fakta om PKI Supply A/S

Adresse
PKI Supply A/S
Københavnsvej 220
4600 Køge

Region
Danmark
Syddanmark
Fredericia Kommune

Telefon: +45 76 24 02 40

CVR nummer: DK49294514

P nummer: 1003666837

Ansatte: 15

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Fie Hauge Hansen
Afdeling: Supply Chain
Stilling: Supply Chain Manager
Direkte telefon: +45 21220707

Karl Brynningsen
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 23220556

Morten Revsbech
Afdeling: Salg
Stilling: Teknisk salgskonsulent
Direkte telefon: +45 2322 0558

Preben Bagger
Stilling: Salgchef
Direkte telefon: +45 20221004

Rasmus Nielsen Rasmus Nielsen
Stilling: Teknisk chef
Direkte telefon: +45 2222 5066

Send til en kollega

0.078