23948sdkhjf

Førende producent af ultralydsrensere.

Sælges
Udløber
31. december 2025
Stand
Ny
Producent
Elma Schnidbauer GmbH

Elma Schmidbauer GmbH er en af de førende europæiske producenter af ultralydsrensere af høj kvalitet. Standardprogrammet spænder fra 0,5 til 300 liter og mindre bordmodel ultralydskar til specialbyggede ultralydsrensere opbygget som samlet automatisk renselinje. 

ABC-CLEAN lagerfører de mest populære størrelser af mindre ultralydsrensere, og har med mere end 40 års erfaring leveret flere hundrede anlæg, og derved opbygget et betydeligt know-how indenfor industrielle anvendelser af ultralydsrensning.
Erfaringen har vist, at der næsten aldrig er to opgaver der er ens, og vores erfaring  stiller vi til rådighed for at kunne tilbyde dig den optimale ultralydsrenser og ultralydsrenseproces.
Samme erfaring har medført, at vi i samarbejde med danske- og tyske producenter, har udviklet et program af ABC-CLEAN miljøvenlige rensekemier, specielt tilegnet anvendelse i ultralydsrenser.

Elma's X-tra serie af modulopbyggede ultralydsrenselinjer, gør det muligt at tilbyde en semi- eller fuldautomatisk renselinje, bestående af standard ultralydskar der er forberedt tilslutning af filterløsning, kemidosering og olieseparator.
Dampaffedtningsanlægget ELMA STEAM gør det muligt at opnå pletfri afrensning af mindre komponenter uden kemi og med samtidig tørring.
Vi tilbyder rensetest og efterfølgende procestilbud - gerne som totalleverandør med tilsvarende procesgaranti.
Sælger
ABC-CLEAN ApS

ABC-CLEAN ApS
Bøgeskovvej 6
3490 Kvistgård
Danmark

Brian Christian Hansen
Telefon: +45 45762480

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.125