23948sdkhjf

Beskyttelsesdragter til robotter

Sælges
Udløber
1. januar 2020
Stand
Ny
Producent
RPS

Egatec A/S tilbyder en robotdragt til beskyttelse af din robot i ekstreme miljøer.

Stigende efterspørgsel på robotdragter har fået den fynske virksomhed Egatec til at sikre sig forhandlingsretten til beskyttelsesdragter fra tyske RPS i hele Skandinavien. Iført beskyttelsesdragt kan robotter klare opgaver i krævende miljøer med støv, fugt, kemikalier samt høje og lave temperaturer. Brug af beskyttelsesdragt betyder også lettere vedligehold og længere levetid for robotten. Egatec har stor erfaring inden for robotdragter til beskyttelse mod sandblæsning og det har vist sig at være en god idé at beskytte sin robot mod dette, da sandblæsning er med til at forkorte robottens levetid.

Dragterne fås til alle robottyper og der kan leveres til malerobotter og svejserobotter. Herudover kan der specielfremstilles dragter til diverse industrirobotter og elementer med mekaniske funktioner. Dragterne kan leveres med eller uden systemer der bevirker, at dragten trykfyldt under drift.

Egatec har desuden stor erfaring inden for fremstilling af robotter og specialmaskiner i bl.a. fødevarebranchen. 

Kort om Egatec A/S:
Egatec A/S er en ingeniørvirksomhed med speciale i udvikling, produktion og integration af kundetilpassede automations- og robotløsninger.

Teamet består af kvalificerede og dygtige medarbejdere, som leverer rentable, stabile og driftssikre løsninger til fødevareindustrien, medicoindustrien og til anden industribrug, hvor kundekredsen bl.a. omfatter Arla, Tempur, Velux, Daloon og mange andre. Virksomheden har leveret over 300 forskellige projekter til industrien - alt fra simple automationsanlæg til komplette turn-key løsninger. Egatec har desuden egen montage- og testhal, der sikrer, at alle maskiner og robotter er testet inden opsætning.

EGA i Egatec står for Ensidigt Gentaget Arbejde - hvilket betyder, at vores automatiseringsløsninger er med til at fjerne EGA - dvs. afskaffe fysisk belastende og manuelle arbejdsfunktioner og dermed skabe et bedre arbejdsmiljø for vores kunder.
Sælger
Egatec A/S
Hvidkærvej 3
5250 Odense SV
Danmark

Mads Nychel
Telefon: +45 61611066


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.407