23948sdkhjf

Coromatic - Køleanlæg

Sælges
Udløber
4. september 2019
Stand
Ny

Coromatics køleafdeling arbejder med alle typer kølesystemer og tilbyder komplette løsninger til både store og små anlæg, fra små luftkølede aggregater til komplette og komplekse væskebårne kølesystemer med frikøling eller varmegenvinding.

Frikøling er en løsning, der tjenes hurtigt ind af driftsbesparelsen. Frikølingsanlægget kan kombineres med de fleste typer anlæg. På den måde sikres du en optimal driftsøkonomisk køleløsning. Vi udvikler også komplette luftbaserede systemer med filtreret udeluft, såkaldt "fresh air cooling".

Hos Coromatic holder vi os løbende opdateret om de nyeste teknologier. Det gør, at vi kan finde og tilbyde dig den optimale løsning til hvert enkelt anlæg. Hvad vigtigere er, når det kommer til sikkerheden, er det ikke kun den redundante køleløsning, som kan være afgørende. Her kan der være helt særlige krav, som der skal tages højde for. Coromatics køleafdeling har stor viden om netop sikring og sikkerhed samt test af dette.

Det sikrer dig en god løsning for din køling, sikrer din installation, sparer dine penge og beskytter miljøet.

Coromatic A/S’s køleafdeling er ISO 9001:2008 certificeret som sagkyndig virksomhed jf. AT bekendtgørelse 100. Det betyder, at Coromatic har ret til at arbejde med køleanlæg af alle typer i grupperne A, B, C og D.
Sælger
Coromatic A/S
Agerhatten 5
5220 Odense SØ
Danmark

Telefon: +45 66176260
Fax: +45 66175760


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.171