23948sdkhjf

Manuelle og automatiske lakanlæg fra G.A. Hansen- din totalleverandør.

Sælges
Udløber
27. februar 2019
Stand
Ny

Manuelle lakanlæg

Vi besidder mere end 35 års erfaring som leverandør af manuelle lavtryks-, mellemtryks-, og højtryksmalepumper samt lakeringsudstyr.

Vores omfattende udvalg fra verdens førende leverandører af professionelt sprøjteudstyr gør G.A. Hansen til din totalleverandør.

Uanset hvilken overflade, der skal sprøjtes eller lakeres, og uanset hvilket materiale, du ønsker at anvende, så har vi hos G.A. Hansen, helt sikkert en malerpumpe, der passer til dig og dine ønsker.

Automatiske lakanlæg

Vi har brugt de sidste 35 år til at specialisere os i at levere sprøjteanlæg til vådlakering. Vort kompetenceområde er innovative sprøjtesystemer, som skræddersys til den enkelte kundes behov. Det være sig manuelle pistol- og pumpeanlæg eller fuldautomatiske lakerings-anlæg til emner i træ, kunststof, jern eller metal.

Automatisk lakering af alle typer emner

Automatisk lakering af emner i træ, jern, metal eller kunststof kombineret med høj kvalitet, god økonomi, lakbesparelser og miljørigtig løsninger - det er de krav, der stilles til nutidens til anlægsleverandører. REITER's automatiske sprøjteanlæg opfylder alle disse krav.

Officiel REITER forhandler i Norden

G.A. Hansen er officiel REITER forhandler i Norden og vi har leveret mange avancerede, automatiske sprøjteanlæg i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Alle emner og konturer kan lakeres med REITERs automatiske lakeringsanlæg, herunder f.eks. vinduer og døre, møbeldetaljer i træ, kunststofdele til bilindustrien, gearkasser til lastvogne samt lagerinventar i jern og metal.

Se mere om vådlakeringsanlæg fra G.A. Hansen.
Sælger
G.A. Hansen A/S
Symfonivej 22
2730 Herlev
Danmark

Dan Borup Iversen
Telefon: +45 20331392
Fax: +45 44915533


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.142