23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Pladeopdelingssav, Horisontal kappa automatic 100

Udløber
31. oktober 2024
Stand
Ny
Producent
Felder KG (Østrig)

MAYER pladeopdelingssav kappa automatic: Høj ydeevne, præcis & effektiv i tilskæringen

Mayer pladeopdelingssave overbeviser med det sædvanligt gennemtænkte maskinkoncept og talrige detaljerede løsninger, som løser alle krav og udfordringer. Alle maskintyper er i sig kendt for sin absolutte ydeevne. Jo mere alsidige udfordringerne ved skærematerialerne er, jo mere afhænger hele processens succes af de små detaljer.

Med tunge og massive save står Mayer for lang levetid og maskinkonstruktion af højeste kvalitet. Det samlede koncept er lige så overbevisende: Den tunge byggemåde med trykbjælker og materialeskyder af stål, den nemme betjening med enmandsdrift og bedste processikkerhed med det modulopbyggede skæreoptimeringsprogram og de nye softwarepakker garanterer bedste ydelse og præcision ved pladetilskæringen.

Det modulopbyggede skæreoptimeringsprogram med stregkode-etikettering garanterer højeste processikkerhed. Savvognens føres med hoved- og forridser på et hærdet og slebet rundakselføringssystem. Savvognen har et ekstremt roligt løb ved skærehastigheder fra 5 til 100 meter pr. minut på grund af det højpræcise drev via tandhjul og tandstangssystem. High-End-snitkanter opnås med den automatiske skærehøjdeindstilling, som giver optimal indføringsvinkel for savklingen og meget roligt løb for savvognen. Det dobbelte målesystem garanterer derved den største gentagelsesnøjagtighed. Trykbjælken åbner sig afhængig af materialehøjden, hvorved materialets fremføringstid sænkes til et minimum. "Greenline-pakken" med styrede udsugningsskubbere og direkte styring af motorerne kan sænke energibehovet med op til 30%.

  • Skærelængde: 3200 mm, 3800 mm, 4300 mm
  • Savklingens diameter: 355 mm
  • Savklingeoverstand: 100 mm
  • Fremtrækhastighed trinløs: 5-100 m/min
  • Styring: 24'' TFT-skærm, Touchscreen (Ekstraudstyr)
  • Motorydelse: 12 HK (9 kW) / 18 HK (13,5 kW) (Ekstraudstyr)

Læs mere om maskinen her!

Felder Group Denmark ApS
Teknikervej 18
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37314846
P nummer: 1012305067

Kontaktperson

CC
Christina Christensen
Administativ medarbejder
+45 70203160 info-dk@felder-group.com

Send til en kollega

0.047