23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Brikettepresser fra Felder

Udløber
23. oktober 2025
Stand
Ny
Producent
Felder KG (Østrig)
Model
Brikettepresser FBP 70/60/50
Årgang
Ny

Her bliver dit "affald" til penge. 

Med en brikettepresser fra Felder reduceres spånernes volumen med op til 90%. Samtidig bortfalder investeringen til en spånbeholder eller -silo. Kvalitets brændstofbriketterne egner sig til eget brug, hvorved varmeudgifterne sænkes. Som alternativ har du mulighed for en ny indtægtskilde ved salg af briketterne. 

Du profiterer af en betydelig reduktion af belastningen med fint støv og skadelige stoffer ved presning af spåner og støvede materialer til rene, faste briketter. Derudover producerer du af reduceret brand- og eksplosionsfare ved brikettering af antændelige reststoffer - det økonomiske alternativ til omfattende og dyre brandsikringsforanstaltninger. Briketterne presses af rene træspåner helt uden tilsætningsstoffer. Andre materialer som papir, karton, plastik eller biomasse kan også presses til pladsbesparende briketter.

Maskinen findes i tre modeller: FBP 50, FBP 60 eller FBP 70.

Alle maskiner kan anvendes venstre- eller højrebetjent. Montagen på en stabil grundramme sørger for hurtig installation og gør det muligt at kombinere med Felders renluftudsugningsanlæg.

Felders briketterpresser er grundet deres konstruktion egnet til varig indsats.

Find din nye brikettepresser her.

Felder Group Denmark ApS
Teknikervej 18
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37314846
P nummer: 1012305067

Send til en kollega

0.078