23948sdkhjf

Kabelfri bekvemmelighed med batteridrevet kapsav fra Husqvarna Construction

Sælges
Udløber
8. september 2021
Stand
Ny
Producent
Husqvarna Construction Products
Model
K 535i - batteridrevet kapsav
Årgang
2019

K 535i batterikapsav - den nye vej til det perfekte snit

Lavt vibrationsniveau, reduceret vægt og nem håndtering. Øjeblikkelig start og som en tilføjet ekstra bonus er der ingen luftforurening. Vores batteridrevne K 353i batterikapsav giver sig næsten alt, hvad du har vænnet dig til ved din benzindrevne maskine, mens der samtidig er tilføjet en række ekstra fordele. 

K 535i er - til trods for at være robust og holdbar - nem at håndtere. Det gør den til det perfekte valg til lettere anlægsopgaver og betonarbejde, hvor du har brug for hurtig og effektiv skæring. 

Maskinen er næsten vedligeholdelsesfri, hvilket giver et lavt totalomkostningsniveau, og da du ikke behøver at være afhængig af strøm fra el-nettet, kan den bruges hvor som helst når som helst. 

Takket være battericellernes optimerede design giver Husqvarnas batterier imponerende strøm og ligeledes en lang levetid.

Ét batteri
Alle Husqvarnas batterier fungerer sammen med alle produkter i Husqvarnas batteriserie. Det giver dig mulighed for frit at vælge den batterikombination, der passer til dig og den måde, du arbejder bedst på. 

Kan tilkobles støvsuger og vandpumpe
Den batteridrevne kapsav kan tilkobles eksempelvis vores S 13 støvsuger, men også vores WT 15 elektriske pumpe. Så du kan benytte dig af både vådskæring eller støvsugning til at reducere støv. 

Vægt: 3,5 kg
Skæredybde: 76 mm
Skæreskivestørrelse: 230 mm

Du kan læse mere om kapsaven lige

her

.

 
Sælger
Husqvarna Construction Products Danmark A/S

Husqvarna Construction Products Danmark A/S
Anelystparken 45A
8381 Tilst
8381 Tilst
Danmark

Kundeservice - Husqvarna Construction Products
Telefon: +45 +45 70 26 47 75

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.172