23948sdkhjf

Carryline Klovborg maskinfabrik er forhandler af Carryline transportsystem. Carryline er et flexi

Sælges
Udløber
7. november 2019
Stand
Ny

Carryline er et flexibelt transportsystem baseret på en lamelkæde i  anodiseret aluminium, eller rustfri profil. Systemet består af standardkomponenter som samles med almindeligt værktøj og kan kombineres til at løse et utal af forskellige transportopgaver.

Carryline har udviklet videre på sit rustfrie transportør system, og det er blevet vel modtaget på markedet. Indenfor det seneste års tid, har Carryline AB leveret transportanlæg med sine rustfrie transportører til mejerier i Sverige, Rusland og Polen. Desuden også til områder som Pakkelinier i Norge, whisky og ketchup producenter i UK og Irland. Transportørerne kan leveres i kædebredderne 62mm, 83mm, 140mm og 220mm, og som specielle kundetilpassede bredder på f. eks. 400mm. Transportørerne leveres som standard med plastkæde, men som alternativ for den 83mm kæde, kan leveres en rustfri stålkæde.

Carryline’s styrke ved det rustfrie program er, at det fremstilles og monteres i vort eget værksted. Plastkæderne støbes i vore egne plastmaskiner og monteres, kurver valses i vore profilvalser etc. Dette indebærer en valgfrihed i vort udvalg af løsninger, så at vi enkelt kan tilpasse os kundens ønsker og behov. Desuden har vi kontrol med leveringstiden, hvilket er en af Carryline’s kærneværdier.

Carryline er ISO certificerede kvalitet ISO 9001:2000 & miljø ISO 14001:2004 

Carryline har bla. følgende fordele.

  • Transporterer emner som - kasser, dåser, flasker, dunke,  papirruller, elektroniske komponenter, metalkomponenter, fødevarer, etc.
  • Minimum vedligehold, ingen smøring, ingen rust.
  • Optager minimum af plads
  • Transporterer emner både verticalt og horisontalt.
  • Nem at ændre eller udvide i takt med din produktion
  • Flexibelt – kædebredder i  24, 62, 83, 140, 220 mm.
  • Komplet system i rustfri.

Kontakt os for yderlige information om Carryliner
Sælger
Klovborg Maskinfabrik A/S
Mossvej 1
8700 Horsens
Danmark

Hans Højgaard
Telefon: +45 75761011
Fax: +45 75761506


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.147