23948sdkhjf

Kom sikkert til tops med Ajos' hejs

Udlejes
Udløber
31. december 2021
Stand
Brugt
Producent
Alimak

Har du brug for en driftssikker

hejs

, der kan løfte materialer og/eller personer sikkert op og ned?

Ajos er Danmarks førende leverandør af hejs til materialer og mandskab - både midlertidige og permanente!

Du finder vores

hejs på byggepladser

over hele landet, på broer, i havneområder, siloer, skorstene - og andre steder, der kræver sikker og stabil transport i højden.

Hejs til alle typer opgaver

Ajos’

hejsflåde

består af et bredt udvalg af moderne

materialehejs og personhejs

. Alle vores personhejs er af mærket Alimak - verdens førende brand inden for

byggehejs og industrihejs

.

Når du vælger en hejs fra Ajos, får du en driftssikker hejs af høj kvalitet, der er tilpasset din specifikke opgave. Vi har hejs, der løfter helt op til 3.000 kg.

Uanset om din hejs skal transportere materialer, personer eller begge dele mellem to eller 20 etager, har vi en løsning, der matcher dit behov. Vi leverer også

kranførerhejs

til din

Ajos-kran

, hvis du har brug for det.

Ajos’ hejs løser mange typer af opgaver. Det er vores hejs, der transporterer mandskabet til tops i pylonerne på Storebæltsbroen, løfter cement døgnet rundt, når glidestøbningen af vindmøller og skorstene skal færdiggøres uden stop - og bringer passagerer op til jordoverfladen, hvis Metroen går i stå. Og det er blot et lille udpluk af de mange hejsopgaver, vi løser.

Din optimale hejsløsning

Når du vælger en

Ajos-hejs

, får du altid kvalificeret rådgivning med i prisen. Og her går vi et skridt længere end de fleste. I vores optik er en optimal hejsløsning nemlig mere end en løsning, der klarer din opgave. Det er en driftssikker løsning, der er leveret til tiden, spiller sammen med de øvrige aktiviteter på pladsen, får logistikken til at glide - og bidrager positivt til din bundlinje.

Ajos har nogle af branchens mest kompetente

hejsspecialister

, der både kan montere din hejs, sætte den i drift, yde teknisk support - og rådgive dig om, hvordan din hejsløsning understøtter dit projekt bedst muligt. Flere af vores folk har mere end 25 års erfaring!

Forvent altid en ’blød landing’

Ajos er en af de eneste

hejs-udlejere

på markedet, der tilbyder ALC-styring i hejs. Det er en fordel for dig, da ALC-styring sikrer en ’elevatorblød’ landing, når

hejsen

stopper ved en etage. På den måde undgår du kraftige ryk, der øger risikoen for skader på dine materialer under transporten.

Din hejs kan også programmeres til at tænke logisk. Tager du fx hejsen fra 10. sal til grundplan, stopper den automatisk ved andre etager, hvis der er sendt bud efter den. Andre hejs på markedet reagerer kun på én kommando ad gangen.

Maksimal driftssikkerhed

Som bygherre eller entreprenør ved du, at driftsstop er dyre. En hejs, der står stille under et travlt byggeri, lammer hurtigt logistikken og fremdriften af dit projekt - i værste fald med økonomisk tab til følge.

Ingen kan gardere sig 100 % mod driftsstop, men du minimerer risikoen for driftstab markant, når du vælger din hejs hos Ajos. Alle vores hejs er

kvalitetshejs med høj ydeevne

.

Sikkerhed fremfor alt

I

Ajos er vi naturligvis ISO-9001 certificeret

og overholder alle gældende lovkrav, når vi opsætter din hejs. Men vi går længere end det. Ansvarlighed, forebyggende adfærd og ekstra kontrol er rutine hos os - og vi går ofte forrest for at højne sikkerhedsniveauet i branchen, så både dine og vores folk altid kan udføre deres arbejde trygt og sikkert.

Derfor vil du aldrig opleve, at din Ajos-hejs bliver fæstnet til et stillads, at vi slækker på kontrollen, oplæringen af dine folk - eller på anden måde går på kompromis med sikkerheden.

Tegn en serviceaftale med Ajos

Har du en

permanent hejs

, du ønsker løbende service på, kan du med fordel vælge en serviceaftale hos Ajos - også selv om der ikke står Ajos på siden af din hejs. Ajos’ specialister kan servicere alle hejs. 

Ring til os på 7025 6363, læs mere i vedhæftede brochure eller besøg vores hjemmeside på www.ajos.dk.

Ajos er blandt de absolut bedste på de områder, vi har valgt at specialisere os i:

Tårnkraner

,

semimobilkraner

,

personhejs og materialehejs

,

skure

,

moduler

,

pavilloner

, midlertidige installationer, fx

strøm

,

belysning

,

afspærring

,

opvarmning og affugtning

samt

byggepladsindretning

.
Udlejer
Ajos a/s
Godthåbsvej 4
7100 Vejle
Danmark

Jørn Rauff Larsen
Telefon: +45 2522 5424

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt udlejer

Send til en kollega

0.203